Відео: чи Витримає гальмівний диск попадання кулі?

242

Перевірка гальмівних дисків на міцність кулею: Відео

Коли-небудь замислювалися, наскільки ефективними можуть бути автомобільні гальмівні диски для зупинки куль? Відповідь отримана!

Дивіться також: Що буде якщо вистрілити з кулемета 700 куль: Відео

Настав час відповісти на питання, який ніхто ніколи не ставив. Наскільки міцна поверхня гальмівних автомобільних роторів якщо мова йде про їх здатності зупиняти кулі? Подивимося на практичні випробування.

Перемотайте на 2.50 хвилину за хронометражем, щоб пропустити рекламу, демонстрацію співочих здібностей цього ексцентричного американця і приступите до перегляду. З відео ви дізнаєтеся, що бронежилет з гальмівних дисків хоч і важкий, але здатний зупинити всі пістолетні кулі навіть з потужного Магнума і в тому числі захистити від кулі, випущеної з снайперської гвинтівки середнього калібру. Головне, щоб в центральну частину ротора не потрапили, там сталь м’яка і неефективна.

Єдина снайперська гвинтівка, яка пробиває один диск з боку гальмівний поверхні – Barrett M82, але у неї і великий калібр – .50-ї по Натовської номенклатурі, на наші цифри – 12.7.

Дивіться також: Дискові гальма майбутнього, старі стандарти переосмислені для електрокарів

Канал про руйнування всього і вся називається DemolitionRanch, але, щоб відчути весь сенс шоу, потрібно дивитися його на YouTube каналі «Zебра», якщо ви не знаєте англійської язцка. Без зайвих передмов – відео: