Більше подробиць про електричному Mitsubishi e-Evolution

227

Нові фотографії і технічні дані про концептуальний кросовер Mitsubishi e-Evolution

Mitsubishi опублікувала нові дані про своїй концептуальній новинці яка незважаючи на те, що обзавелася таким же ім’ям, як легендарний седан 90-х років, по своєму призначенню і позиціонуванню це зовсім інший автомобіль… Evolution на наших очах переживає глибоку трансформацію…

Дивіться також: Mitsubishi Evolution відродиться в електричному вигляді кросовера

На даному етапі Mitsubishi готує лише концепткар, але якраз він-то і буде відображати майбутній зовнішній і внутрішній вигляд нових автомобілів компанії.

Концепт e-Evolution вперше з’явиться на автомобільній виставці в Токіо в кінці поточного місяця і готуючись до цієї події Мітсубіші опублікувала нові тизерну фотографії моделі, а також прояснила деякі спірні моменти щодо технічних даних по новинці.

Перше що остаточно стає ясно, модель прийняла форму футуристичного кросовера, седаном цей прототип, судячи по силуету назвати не можна.

Більше подробиць про електричному Mitsubishi e-Evolution

Нові фотографії демонструють футуристичний зовнішній вигляд і відмінно ілюструє той напрямок, який Mitsubishi займе у розробці своєї нової лінійки на найближчі роки.

Також було заявлено, що має усі відмітні риси концепції CUV: масивні колеса, бічні камери заднього виду, зализані світлодіодні фари і ліхтарі і відсутність звичайних дверних ручок, отримає суто електричну версію, з електромоторами.

Даний підхід Мітсубіші, дає нам ще один важливий натяк, про яку трохи більше року тому говорили керівники японської компанії, нові моделі автомобілів отримають електродвигуни. В даному, конкретному випадку мова йде про трьох електричних двигунах, які зможуть дати кросоверу непогані динамічні якості.

Один електродвигун відповідає за приведення в рух передні колеса, в той час як два інші «живлять» задній міст (з’єднані між собою блоком активного заднього міжколісного диференціала), щоб дати шоукару повнопривідну систему 4×4, в якій для поліпшення керованості буде використовуватися система векторизації крутного моменту.

Більше подробиць про електричному Mitsubishi e-Evolution

Mitsubishi також реалізувала систему допомоги водієві. Бренд назвав цю систему “штучного інтелекту”, з датчиками та камерами, які допоможуть прочитати, що відбувається перед автомобілем і допомогти водієві у вирішенні складної або небезпечної дорожньої ситуації.

Людина, що перебуває за кермом може сам повчитися у штучного інтелекту, адже система пропонує програму навчання за допомогою панелі керування або через голосові команди. Водій буде вчитися у нового кросовера Мітсубіші як правильно водити! Про таке чую вперше.

Дивіться також: Електричні автомобілі були популярними 100 років тому. Історія повторюється

Показ кросовера відбудеться 25 жовтня на 45-му Токійському автосалоні, де CUV з нульовим рівнем викидів з’явиться з іншою концепцією і важливою для компанії новинкою,- мікроавтобусом Delica.