Сучасні автомобілі в класичному стилі

341

Як виглядали б сучасні автомобілі в старому класичному стилі?

Багато експерти і фахівці в автосвіті вважають, що світ втратив золоту епоху автомобілебудування з приходом нових сучасних автомобілів, які стали хоч і краще в усіх відношеннях, тим не менше отримали більш нудний дизайн. А що якщо взяти сучасний стиль авто і об’єднати його з класикою? Ось що з цього вийде.

Кращим же автодизайном вважають класичний стиль автомобілів, який був у моді в 1950-х і 1960-х роках. Багато хто вважає, що в ті роки на ринок вийшло рекордна кількість красивих і вишуканих автомобілів. А як вам подобається сучасний стиль автомобілів?

Дивіться також: П’ять причин чому сучасні автомобілі гірше старих

Наприклад, художнику з Британії нові автомобілі не по душі. Тому він вирішив показати людям як би виглядали сучасні транспортні засоби, якщо б автодизайнеры вирішили випускати нові автомобілі в старому класичному стилі.

Mercedes-AMG GT

Сучасні автомобілі в класичному стилі

Перед вами одна з робіт Британського художника. Це суміш сучасного спорткара Mercedes-AMG GT і легендарного Mercedes 300 SL “Gullwing”, який вийшов на ринок в 50-х роках минулого століття. Об’єднавши стиль двох машин, вийшов незвичайний гібрид. Так, на передній частині ви можете бачити класичний хромований бампер, який ви можете бачити на оригінальному Mercedes 300 SL.

Передні фари від сучасного Mercedes-AMG GT поєднуються з класичним бампером на подив оптимально.

Найцікавіше, наприклад, це решітка радіатора з великим логотипом компанії. Примітно, що в двох автомобілях решітка зі значком схожа. Але це не дивно, оскільки навіть сьогодні часто дизайнери автомобілів використовують багато елементів старого класичного дизайну, щоб не тільки підкреслити коріння нової моделі, але і віддати данину минулому.

Bugatti Chiron

Сучасні автомобілі в класичному стилі

А як вам такий незвичайний гібрид Bugatti Chiron з VW Beetle? За словами художника, інтегрувати в сучасний спорткар було простіше і краще класичний старий Volkswagen “Жук”.

Дивно як сучасний спортивний стиль оптимально поєднання з машиною, яка не має нічого спільного зі спортом.

Audi R8

Сучасні автомобілі в класичному стилі

На нашу думку, ця ретуш Audi R8 художника з Англії є кращою. Справа в тому поєднання суперкара в сучасному виконанні з класичної приголомшливою Audi Quattro 1980-х років найкраще що можна собі уявити.

На подив сучасний спорткар має безліч класичних елементів в екстер’єрі. Саме це і дозволило R8 ідеально поєднуватися з багатьма компонентами Quattro. До речі, передні фари, які намалював художник, більше схожі на передню оптику Audi 100.

Ferrari La Ferrari

Сучасні автомобілі в класичному стилі

А цей малюнок показує нам як би виглядав гібридний спортар La Ferrari, якщо він був створений в стилі Ferrari F40. Тобто, ось так могла виглядати гібридна F40. Як бачите, художник зобразив La Ferrari в стилі спорткара який випускався до 1992 року.

Самої класикою в цьому малюнки є заднє антикрило. Передня частина все одно виглядає в сучасному стилі. Вся справа в тому, що зазвичай в передній частині особа визначає передня оптика. А як бачите, на цьому малюнку спорткар намальований з сучасними фарами, які і роблять передній екстер’єр сучасним.

Aston Martin DB11

Сучасні автомобілі в класичному стилі

Ось ще одна з кращих сумішей сучасного і класичного старого автомобіля. Перед вами гібрид дизайну класичного DB5 і сучасного DB11. Зверніть увагу який гарний автомобіль в результаті вийшов у художника.

Сподіваємося, що хто-небудь з багатих клієнтів компанії Астон Мартін напише листа з проханням випустити модель саме з таким дизайном.

Ford Mustang

Сучасні автомобілі в класичному стилі

Ми трохи розчаровані цим малюнком. Сучасний Ford Mustang виглядає м’язистим і не таким шикарним, як порівняно філігранний класичний “Мустанг” 1964 року. Але замість того, щоб повернути сучасному Ford Mustang втрачений класичний стиль, британський художник зробив автомобіль ще яскравіше і сучаснішою.

Вся проблема в тому, що незважаючи на те, що художник при створенні гібридного малюнка використав кілька старих поколінь “Мустанга”, зовнішній вигляд псують сучасні передні фари, які встановлюються на рестайлінгову модель Форда 1964 року.

Природно, такі фари повністю позбавляють цього гібрида класичного зовнішнього вигляду.

Dodge Charger

Сучасні автомобілі в класичному стилі

Поточний Dodge Charger – модний американський автомобіль. Але незважаючи на його сучасну красу, йому все-таки далеко до легендарної класики. Ця робота художника повертає на сучасний Dodge Charger деякі втрачені часом цікаві деталі екстер’єру, що надає сучасному автомобілю класичні вишукані нотки.

Наприклад, на цьому малюнку художник впровадив на сучасний автомобіль елементи дизайну Dodge Charger R / T з 1968 року. Заднє антикрило взято з першого покоління Charger Daytona. Найцінніший елемент, це хромовані ковпаки на колесах.