Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

236

Genesis G70 – перше знайомство, оцінка «непогано»

Корейська розкішний бренд робить спробу завоювати сегмент преміумних автомобілів. Перше знайомство експертів з новим творінням корейської марки під назвою Genesis G70 Sport 2019 пройшло успішно. Ті, хто побували за кермом цього автомобіля і випробували його в гористій місцевості Південної Кореї, кажуть, що це було захоплюючим, запаморочливим пригодою.

Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

Genesis скоро відсвяткує другий день народження, і до цієї дати подарунком стане початок серійного випуску спортивного седана Genesis G70 2019 року. Прибувши до Америки навесні наступного року, G70 вступить у боротьбу з титанами преміумного сегмента, але творці цього автомобіля і ставили перед собою таку складну задачу.

Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

Незважаючи на те, що BMW 3 Series не пропонує новий дизайн і технічні «плюшки» протягом деякого часу, це все ще затребувані автомобілі. Інтер’єр Mercedes-Benz C-Class – це більш високий ціновий сегмент, Audi A4 знайшов свій стиль, де гармонійно поєднуються елегантність і продуктивність. Інші пропозиції, такі як Lexus IS, Cadillac ATS і навіть Infiniti Q50, ще більше ускладнюють для покупця вибір. І є новачки, такі як Alfa Romeo Giulia — автомобіль, наповнений чарівністю. Чи стане успішним G70 в такій компанії?

Але, за словами експертів, G70 є найбільш точним втіленням того, що називається Genesis, і він не міг би вибрати більш складний сегмент автомобільного ринку, щоб заявити про себе.

Як усім світом нового корейця створювали

Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

Глава підрозділу BMW M, його головний інженер Альберт Бірман перейшов у Hyundai Motor Group до того, як Genesis офіційно став власним брендом компанії і контролює розвиток Hyundai, Kia і Genesis. Колишній директор Lambo Манфред Фітцджеральд тепер очолює бренд. Люку Донкервукле, відомого по роботі на Бентлі і Ламборджині, доручається розробка курсу. Останнім потужним доповненням команди став Саша Селипанов, який взяв на себе провідну роль в розробці вигляду Bugatti Chiron — цей автомобіль став успішним, отримав схвалення експертів і покупців.

Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

Привабливий, спортивний, сильний автомобіль увібрав риси деяких конкурентів. Якщо уважно придивитися, можна побачити суміжні з Audi, Infiniti і Bimmer елементи. Але це не плагіат, а гармонійно

інтегровані в загальну композицію моменти:
• нова ітерація гладких світлодіодних фар;
• функціональні повітрозабірники, які допомагають охолоджувати гальмівні диски;
• мову дизайну «м’язового напруги» найбільш помітний на довгому, короткому і кілька смятом капоті;
• 19-дюймові диски з Michelin Pilot Sport 4s;
• гальма Bremb;.
• декоративний елемент «хокейної ключки» на передньому профілі.

В тилу автомобіля все більш консервативно. Тут розмістилися чотири ліхтаря і легкий спойлер, який служить як функціональна аеродинамічна деталь, так і естетичний елемент. Доступні десять кольорів, включаючи яскравий Polaris Blue. В цілому автомобіль володіє індивідуальністю і неповторним стилем.

Особливості інтер’єру

Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

Найбільш вражаючим в інтер’єрі моментом, на думку експертів, є орієнтованість на водія. Це стьобані сидіння, на яких видно грубі, стильні шви. В дверних панелях навіть є шкіряні стьобані кишені, а для обробки дверних ручок використовується алюміній.

Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

Циферблати для клімату і інших елементів управління пропонують приємне відчуття повного контролю, а 8,0-дюймовий сенсорний екран відрізняється привабливою графікою і високою роздільною здатністю. Крім того, передбачена можливість використання Apple CarPlay і Android Auto. Звукова система Lexicon добре знайома фанатам марки та експертів з попереднім моделям. Відмінний огляд забезпечує панорамне лобове скло. У салоні достатньо місця і для помірно високих пасажирів як спереду, так і ззаду.

Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

А що з двигуном?

Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

Слідуючи знайомої відпрацьованої формулою в сегменті преміумних автомобілів, G70 пропонує 2,0-літровий турбований чотирициліндровий двигун і більш великий V6 двухтурбинный 3,3-літровий агрегат. Варто відзначити, що деякі ринки отримають 2,2-літровий дизель, розрахований на 200 л. с., але такі модифікації навряд чи будуть поставлятися в США. Ці агрегати здатні розганяти автомобіль до 268 км/ч і досягати першої сотні всього за 4,7 секунди.

Hyundai Motor Group традиційно не вистачає керованості і динаміки. Але корейський бренд, схоже, проводить роботу над помилками. Прихід в команду Альберта Биерманна, значні фінансові вливання в випробувальний центр в Нюрбургринзі дали результат. G70 пройшов випробування в 10 000 кілометрів і показав прогрес. Бірман наполягав на тому, щоб клієнти отримали гальма Brembo, щоб з’явилася можливість збільшити рівень продуктивності, а також векторизацію крутного моменту і диференціал з прослизанням.

Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

Genesis запропонує як задньопривідні, так і повнопривідні версії G70, і всі вони будуть оснащуватися автоматичною коробкою передач з 8 швидкостями. Є можливість установки механічної трансмісії, але це опціонне пропозиція.

Дивіться також: 2018 Genesis G70, корейський конкурент BMW 3 Series, з 2018 року в Росії

Управління G70 – відгук на повороти рульового колеса, гальмування, маневрування, перемикання передач, – отримало відмінну оцінку експертів.

Автомобіль пропонує п’ять режимів водіння:
• Smart;
• Eco;
• Comfort.

Всі три режими практично ідентичні, і щоб відчути різницю, треба поїздити на автомобілі деякий час. Є ще один режим водіння – це Custom

Sport. Він, за словами експертів Genesis, безпосередньо залежить від дросельної заслінки і більш агресивний, ніж попередні варіанти. При натисканні на педаль газу водій чує в салоні наростаючий рев мотора. При цьому автомобіль здатний буквально крастися по вулицях міста і ні водій, ні оточуючі не почують ревіння двигуна.

Шумоізоляція автомобіля знаходиться на високому рівні — в салоні не чутно нічого, що відбувається зовні. Навіть нерівності дороги ніяк не відволікають водія. Тільки ледве помітний шум покришок на швидкості просочується всередину машини. Ця особливість обіцяє зробити автомобіль успішним на північноамериканському ринку, де споживач надміру розпещений і пред’являє підвищені вимоги до комфорту.

Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

Специ і фанати не знали, чого очікувати від Genesis G70. Слід зазначити, що G80 і G90 – це хороші автомобілі, які пропонують безліч можливостей. Були побоювання, що G70 стане скороченою версією G80, але перші знайомства з новим творінням бренду показали, що він може сміливо претендувати на звання кращого корейського автомобіля.

Дивіться також: нові Hyundai і Kia, які вийдуть до 2018 року

Привабливий, спортивний, з високим рівнем продуктивності та вражаючими можливостями, він цілком може розраховувати на успіх.

Огляд Genesis G70, всі подробиці про новинку з Кореї

Незважаючи на всі переваги седана, ціноутворення буде мати вирішальне значення. Якщо Genesis зробить привабливу пропозицію покупцям в плані вартості, то багато конкуренти залишаться позаду.

Автор: Сергій Василенков