Нова модель Range Rover може стати дводверним купе

242

Range Rover оновиться розкішним дводверним купе?

Ексклюзивний дводверний Range Rover може виявитися приємною несподіванкою для любителів екзотики. Мода на спортивні кросовери зараз у самому розпалі, тому таку модель напевно дуже чекають покупці в будь-яких країнах світу.

Про наміри Land Rover зробити нестандартну модель розповів ніхто інший як глава дизайн відділу Геррі Макговерн. Вірніше, як розповів? Легко натякнув, сказавши, що точних дат, коли вони це зроблять невідомо, але повний оптимізму заявив, що роботи по виведенню нестандартної новинки ведуться і щось новеньке явно має виїхати на ринок.

У конспірологічну кошик також можна покласти такий цікавий факт: у цьому році бренд запатентував нову назву Range Stormer. Оригінальний Stormer був дводверним концепткаром фірмового позашляховика був показаний на автосалоні в Детройті на початку 2004 року. У ті вже далекі часи це була превью версія Ranger Rover Sport, який пішов у серію пізніше в тому ж році. Ще один цікавий збіг, чи не правда?

Не варто скидати з рахунків і той факт, що Land Rover вже отримав кілька «двохдверок» в модельному ряду. Зараз продаються Range Rover Evoque і Evoque Convertible. Самий перший Range також проводився у дводверному варіанті. І нарешті, що б вже остаточно переконатися в можливості випуску купе, в XX столітті обмеженим тиражем була випущена модель Range Rover CSK на честь Чарльза Спенсера Кінга, дизайнера оригінального Ренджа.

Нова модель Range Rover може стати дводверним купе

У проекті буде брати участь придворне підрозділ SVO, що славиться тюнінг проектами і випуском топових версій позашляховиків Land Rover. Про це також не забув згадати Макговерн.

Дводверний Range Ровер точно стане ексклюзивною іграшкою, на яку буде попит. Ринок топових моделей зростає з кожним роком, і покупці готові платити втридорога, щоб отримати автомобіль, не як у всіх. Lamborghini Urus і Bentley Bentayga це довели. Цю теорему належить довести Rolls-Royce Cullinan. Тільки у них – п’ять дверей, а Range Rover буде з трьома.

Вартість моделі звичайно ж невідома. Але якщо вона вийде, то буде коштувати не менше 200 000 фунтів стерлінгів або навіть більше.