Жіночі автомобілі 2017 року

322

Топ-10 автомобілів переможців у всесвітньому конкурсі “Кращий жіночий автомобіль 2017 року”.

Протягом останніх восьми років світ щорічно вибирає кращий жіночий автомобіль року. Цей рік також не став винятком і 25 членів журі з 20 країн вибрали найкращі жіночі автомобілі 2017 року. Пропонуємо дізнатися кращі моделі.

Журі конкурсу “Найкращий у світі жіночий автомобіль” при виборі головного переможця і кращих жіночих автомобілів 2017 року враховувало критерії, які важливі для більшості жінок при купівлі автомобіля. Наприклад, до них відносяться безпека, співвідношення ціни та якості, естетика, вантажний простір машини, зручність для дітей, легка керованість, колір, сексуальна привабливість моделі і екологічність.

За результатами щорічного конкурсу журі обирає кращі жіночі автомобілі з восьми категоріях.

Дивіться також: 10 причин чому дівчата автолюбителі краще, ніж хлопці автолюбителі

А тепер перейдемо до результатів незвичайного світового автомобільного конкурсу, переможець якого вас здивує. Приємного перегляду.

Категорія – Кращий потужний жіночий автомобіль 2017

Жіночі автомобілі 2017 року

Переможець: Honda Civic Type R

Міжнародне журі визнало, що нова модель Honda Civic Type R є кращим жіночим автомобілем 2017 року не тільки з-за естетики машини, але і завдяки її комфортну підвіску, гарної продуктивності і щедрому простору всередині. До речі, друге місце в цій категорії отримала Mazda MX-5 RF. Третє місце посіла BMW M2.

Категорія – Кращий преміальний жіночий автомобіль 2017

Жіночі автомобілі 2017 року

Переможець: BMW 5-серії

У розкішному сегменті в світовому щорічному конкурсі переміг седан BMW 5-серії. На думку журі, ця машина більше відповідає побажанням дам серед середнього класу люкс автомобілів. Завдяки стильному сучасному дизайну нового покоління “п’ятірки” вдалося в цій категорії випередити Volvo S90, яка зайняла друге місце в конкурсі. На третій сходинці розташувався Mercedes E-Класу.

Категорія – Кращий жіночий кросовер / позашляховик у 2017 році

Жіночі автомобілі 2017 року

Переможець: Peugeot 3008

Ця машина в своєму сегменті отримала найбільше балів завдяки приголомшливому зовнішньому вигляду та дизайну інтер’єру. У тому числі Peugeot 3008 має найкращий у своїй категорії співвідношення ціни і якості. Друге місце в цьому сегменті зайняв кросовер Mazda CX-5. Третє місце дісталося ще одному жіночому кросовера Volvo XC60.

Категорія – Кращий екологічно чистий (зелений) жіночий автомобіль 2017 року

Жіночі автомобілі 2017 року

Переможець: Hyundai Ioniq

За підсумком конкурсу “Кращий світовий автомобіль для жінок” у 2017 році кращою машиною в категорії “екологічно чисті автомобілі” став Hyundai Ioniq. Цей гібридний електро автомобіль отримав у конкурсі найбільше балів. В першу чергу це стало можливим за рахунок низької вартості гібрида. Наприклад, в Європі цей гібрид коштує всього 24 тис. євро. Друге місце посіла гібридна Toyota Prius. Третя сходинка рейтингу дісталася Kia Niro.

Категорія – Кращий бюджетний жіночий автомобіль 2017 року

Жіночі автомобілі 2017 року

Переможець: Ford Fiesta

Кращим маленьким і доступним жіночим автомобілем у бюджетній категорії став Ford Fiesta, який завойовує серця дам по всьому світу. До речі журі детально зупинився на цій моделі, повідомивши публіці про те, що ця модель якоюсь магією привертає до себе погляди жінок.

У цій категорії Ford Fiesta випередила Kia Rio і Citroen C3, які зайняли друге і третє місце у конкурсі відповідно.

Категрия – Кращий жіночий сімейний автомобіль 2017 року

Жіночі автомобілі 2017 року

Переможець: Mazda CX-5

Незважаючи на те, що кросовер Mazda CX-5 програв в категорії Peugeot 3008, в сегменті сімейних автомобілів CX-5 отримав перше місце, випередивши Hyundai i3, який зайняв друге місце в конкурсі. Хто посів третю сходинку не повідомляється.

Категорія – Кращий автомобіль мрії 2017 року

Жіночі автомобілі 2017 року

Переможець: McLaren 720S

У цій категорії 25 членам журі потрібно було назвати тільки один кращий автомобіль. Мова йде про автомобілі мрії. Адже кожен автолюбитель в таємниці мріє про який-небудь автомобіль. У тому числі і жінки-автомобілісти.

У підсумку єдиним автомобілем мрії для жінок був названий спорткар McLaren 720S потужністю 720 к. с. і вартістю 250 тис. євро. До речі в цій категорії в минулому році виграв спорткар McLaren 570S.

А тепер настав час назвати головного переможця. Тобто настав час дізнатися абсолютного переможця, який є на думку експертів кращим автомобілем для жінок в 2017 році.

Але перш ніж ми назвемо переможця конкурсу, ми хочемо вам нагадати переможця минулого року. Так, за підсумком 2016 року кращим у світі жіночим автомобілем став позашляховик Jaguar F-Pace.

Жіночі автомобілі 2017 року

Отже, ось який автомобіль став кращим для жінок в цьому році:

Категорія – Кращий жіночий автомобіль в світі 2017 року

Жіночі автомобілі 2017 року

Переможець: Hyundai Ioniq

Як бачите, в цьому році журі конкурсу обрало переможцем більш раціональний автомобіль. Мова йде про “зелений” гібридному (електричному) Hyundai Ioniq.

Дивіться також: Рейтинг безпеки автомобілів 2017 року

Ця машина отримала безліч позитивних оцінок членів журі. І за підсумком підрахунку голосів автомобіль отримав найбільше позитивних відгуків.

Друге місце за кількістю позитивних оцінок зайняв кросовер Mazda CX-5.