Якими автомобілями володіють футболісти: Відео

235

Найкрутіші автомобілі футболістів у 2017 році

Від гіперкарів до суперкарів і навіть надшвидких сімейних автомобілів, видатні футболісти у світі ніколи не відмовляються від спокуси володіти найдорожчими, кращими і швидшими авто які тільки можна зустріти на дорозі.

Бажаючи наочно показати відео порівняння найбагатших (заслужено багатих) футбольних гравців в світі, YouTube канал F2Freestylers зібрав інформацію про всіх великих імена футболістів, запропонувавши своїм глядачам детальний список того якими машинами керують гравці. Або, принаймні, на яких автомобілях вони були помічені.

Якими автомобілями володіють футболісти: Відео

Не важливо говоримо ми про сьогоденні або минулому, в гаражах гуру шкіряного меча майже завжди стояли кращі «жеребці». Футбол як спорт давно став загальнонародним розвагою для мільйонів фанатів, і ця армія любителів футболу приносить кращим представникам клубів шалені гроші.

Не можемо не послатися на свою статтю «Як швидко заробляють відомі футболісти на свої автомобілі» в якій ми докладно розповіли читачам скільки потрібно ігрового часу кращим гравцям для того, щоб чесно заробити на свої чотириколісні іграшки. Приміром, легендою сучасного футболу, Кріштіану Роналду потрібно якихось 5 годин і 15 хвилин пограти на полі, щоб отримати дуже рідкісне і вкрай дорогу модель Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse вартістю 2 млн. євро.

Маріо Балотеллі впорався за 4 години 22 хвилини для того щоб накопичити гроші на Ferrari F12 Berlinetta. І так далі. Обов’язково почитайте якщо ви є справжнім фанатом футболу. Буде цікаво!

Ну а прямо зараз поїдемо в тур по гравцям і їх «стаєнь». Ми спеціально не будемо називати більшість прізвища тих, хто увійшов у список, щоб не псувати сюрприз. Зазначимо лише, що в списку ви побачите автомобілі Мессі, Неймар, Інієста, Гарета Бейла, Златана та інших. На одне зверніть увагу, чим більша зірка, тим крутіше стоять автомобілі в гаражі. Найпопулярнішим автомобілем серед всіх футболістів в рейтингу став сімейний кросовер Audi Q7.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду нещодавно, після перемоги Португалії на Чемпіонаті Європи, який придбав для себе новенький Bugatti Chiron, який став вінцем його колекції автомобілів.