Кінокомпанія Paramount зніме документалку про Пола Вокера

236

Paramount Picture представить документальний фільм про життя Пола Вокера

Paramount Network почала зйомки документального фільму про останні роки життя Пола Вокера, передає Slash Film.

Дивіться також: Пісня в честь Пола Уокера – найпопулярніше відео на YouTube

Режисирувати фільм буде Адріан Байтенхайс, він також був режисером і продюсером кінострічки «Я-Хіт Леджер». Новий фільм отримав схожу назву, з поправкою на головного героя картини – “Я-Пол Уокер” ( I Am Paul Walker). У фільмі буде розказана цілісна картина життя Статі, а також його пригоди в реальному житті і робота поза рамками Голівуду. Хто б знав, що Уокер вносив серйозний внесок у збереження флори і фауни світового океану і активно допомагав у відновленні Гаїті після страшного землетрусу.

Для любителів автомобілів і кіноглядачів, Уокер був найбільш відомий завдяки ролі Брайана о’коннером, у всесвітній франшизі «Fast and Furious». Документальний фільм по всій видимості прочинить завісу таємниці роботи актора в інших кінострічках: «Черепа», «Ласкаво просимо в рай!», «Прапори наших батьків», «Підстава».

Документальна стрічка буде буяти прижиттєвими зйомками, інтерв’ю з колегами і друзями актора. Впевнені, фанати Підлоги будуть небайдужі до такого зворушливого подарунку.

Нагадаємо, що життя Уокера трагічно обірвалося в кінці 2013 року. Актор загинув в автокатастрофі на Porsche Carrera GT, за кермом якого був його близький друг, Роджер Родас.

До того часу зйомки “Форсаж 7” ще не були завершені і для фінальних кадрів фільму студії довелося дознімати кадри з братами Уокера, Калебом і Коді. Як це відбувалося, можна докладніше дізнатися тут: Як знімали Форсаж 7 без Пола Вокера

Продюсером фільму стане Дерік Мюррей, який зняв безліч подібних документальних фільмів, в тому числі I Am Dale Earnhardt, I Am Evel Knievel і I Am JFK Jr.