Ця гра вбє ваш мозок: Відео

272

Desert Bus повернувся. Самий страшний автосимулятор всіх часів

Desert Bus це напевно найгірша і одночасно з цим одна з найкращих відеоігор, створених за всю історію віртуального світу. Напевно ви бачили уривки кадрів з цього, з дозволу сказати, автосимулятора, в якому відбувається зовсім одне і теж дія – пряма як стріла дорога, пустеля, ви ведете міжміський автобус в Лас-Вегас. 8 годин якогось несусветного трешу.

Люди завантажували навіть проходження, геймплей цієї гри на YouTube… Незрозуміло як вони змогли витримати це, тому що вже через півхвилини, відео стає просто неможливо дивитися. 8 годин монотонщины, однакових звуків, однією і те ж картинки, зрідка змінюється з дня, на ніч… схоже на тортури.

Заради забави або з якоїсь іншої причини цей пекельний симулятор водія автобуса в пустелі був перевиданий. Оновлена графіка, стара пустеля, безкоштовно доступна в Steam. Хто це створює?!

Пару додаткових фактів про Desert Bus:

Ваше завдання-керувати автобусом рухомому з Тусона (Арізона) в Лас-Вегас, в режимі реального часу. Шлях займе вісім годин.

Якщо ви завершите подорож, ви отримаєте 1 бал. Якщо ви з’їдете з дороги, вас відбуксирують назад в Тусон, також у режимі реального часу!

У автобусі немає пасажирів. Немає зустрічного руху. Немає нікого крім цього проклятого автобуса, дороги і мелькає розмітки.

Геймплей неможливо призупинити. У житті немає пауз? Так що той хто зважився проїхати, повинен їхати до кінця (ну або щось на зразок того).

І ще, автобус постійно тягне трохи вправо, що імітує реальність, а також змусить вас не відволікатися і не йти, поки ви в дорозі.

Насправді створення цієї гри була жартом, приколом, який повинен був заткнути критиків веселих і жорстоких ігор 90-х. Критики хотіли бачити ігри, симулятори, які відображали б реальний світ, готували людей до реальних професіями, на що в якості відповіді і був розроблений цей симулятор для Sega. Відбивання критики вдалося на славу!