Ось як зробити дешевий антиобледенитель скла

278

Як максимально швидко розморозити лобове скло машини.

Лід на лобовому склі доставляє масу клопоту автолюбителям в зимовий час. Особливо зранку, коли багато водії втрачають купу часу на видалення льоду зі скла. Лід на лобовому склі дуже дратує. Але є одне просте і дешеве засіб, яке допоможе вам в короткий термін видалити лід зі скла машини. Найцікавіше що його може зробити самостійно будь автолюбитель.

Ось як зробити дешевий антиобледенитель скла

Як ви зазвичай видалити лід з лобового скла? Більшість з нас, сідаючи в машину, яка довгий час простояла на морозі, насамперед включають грубку і обдув лобового скла, щоб прискорити процес відтавання. Але на жаль, поки не прогріється двигун тепло не буде надходити на лобове скло. Тому зазвичай цей процес обігріву лобового скла займає чимало часу. Так що багато хто з нас щоб прискорити процес очищення скла від льоду беруть скребок і починають їм очищати скла. Найгірше що цей процес може зайняти тривалий час.

Але чи знаєте ви, що можна дуже легко і просто (і майже миттєво) позбавити себе від цієї дратівної процедури? Для цього ви повинні приготувати спеціальну рідину.

Ні це не гаряча вода, яка може призвести до утворення тріщини на склі. Тим більше, що вода в будь-якому випадку, в кінцевому підсумку, призведе до ще більшого утворення льоду. Щоб позбутися від ручного вискоблювання льоду зі скла і болісного очікування відтавання стекол від грубки, вам потрібно використовувати рідину на основі звичайного ізопропілового спирту. Середня вартість ізопропілового спирту в Росії становить 220 руб за 1 літр. Також ви можете використовувати і етиловий спирт. Але він дорожчий. 100 мл вам доведеться віддати як мінімум 35 рублів.

Для цього змішайте 2/3 спирту з 1/3 води і потім залийте отриману рідину в пляшку з пульверизатором. Цю пляшку ви можете возити з собою і залишати її в машині на ніч навіть у сильний мороз.

Ось як зробити дешевий антиобледенитель скла

Не бійтеся рідина не замерзне. Нагадуємо, що точка замерзання спирту становить -114,1 °C. Тому приготований самостійно антиобледенитель у зазначеній пропорції навряд чи замерзне в автомобілі.

Залишаючи подібну пляшку в машині, ви допоможете собі в короткий термін очистити лобове скло (і інші скла) від льоду.

Ось як зробити дешевий антиобледенитель скла
Ось як зробити дешевий антиобледенитель скла