Вікторина: найпопулярніші бандитські автомобілі в 90-х

296

Тест: чи Зможете ви пригадати, як називали популярні автомобілі братви в 1990-х.

Вторинний ринок сьогодні став більш цивілізованим, як і вся життя навколо. Наприклад, сьогодні все частіше вживані автомобілі здають по програмі Трейд-ін. Але в 90-ті все було по-іншому. Це був інший світ. Це був час пластикових стаканчиків в кафе, неймовірних черг в перший Макдональдс на Пушкінській площі, цінників на аркушах шкільних зошитів і, звичайно, золотий час для шахраїв, рекетирів, кілерів, кишенькових злодіїв, просто бандитів. Це був дивовижний час. Особливо якщо згадувати про численних братків, які першими в країні почали скуповувати дорогі автомобілі, перетворилися в символ статусу в кримінальному світі.

Адже після падіння залізної завіси в нашу країну хлинув потік старих і нових іномарок. Природно, їх вартість була величезною за тими часами, коли у більшості людей в країні не було грошей навіть на їжу і одяг. Але хто ж купував дорогі автомобілі? Звичайно, представники кримінального світу, у яких гроші були. І чималі.

Вікторина: найпопулярніші бандитські автомобілі в 90-х

Але які ж автомобілі були популярні у братви в 1990-ті роки? В принципі, братки скуповували все, що бажали. Але були і бестселери. У результаті багато моделей автомобілів стали культовими, так як швидко отримали ярлик автомобілів братви. Ви пам’ятаєте найпопулярніші бандитські авто в 90-х? Якщо так, тоді ви обов’язково повинні знати, що більшість бандитських автомобілів мали прізвиська. Хочете перевірити себе? Тоді пропонуємо вам пройти наш черговий тест-вікторину, де вам належить назвати, як в народі (або серед братви) називали найпопулярніші бандитські авто.

Так, для багатьох з вас, хто не знайомий з епохою лихих 90-х, цей тест буде складний. Але тим не менш вікторина буде вам цікава історичними фактами.

У тому числі пропонуємо вам пройти і інші, не менш цікаві автомобільні тести.

Отже, приготуйтеся. Ми вирушаємо з вами назад у минуле – в 1990-ті роки.