Поліцейський зіткнувся з оленем на швидкості 180 км/год

252

Поліцейський збив оленя на великій швидкості.

Наїзд на оленя під час руху це не жарт. Як правило, середній дорослий олень важить не менше 70 – 120 кг. Як ви думаєте, що станеться якщо збити оленя при швидкості автомобіля більше 160 км/год? Якщо звернутися до фізики, то вона диктує нам що наслідки будуть жахливі. На жаль, подібні аварії трапляються час від часу по всьому світу. Ось живий приклад, що відбудеться якщо зіткнутися на дорозі з оленем.

Поліцейський із США, отримавши інформацію про збройному людині в одному з барів у Айсанти, поспішив на місце події, виїхавши вночі на пустельну трасу, включивши спецсигнали і сирену, він відправився на терміновий виклик. У підсумку поліцейський розігнавшись до 180 км/год зіткнувся з оленем, який несподівано вискочив на трасу. Природно у поліцейського не було часу зупинитися або хоч якось зреагувати.

Судячи з усього, поліцейський сильно не постраждав, незважаючи на те що в машині від страшного удару спрацювало дві подушки безпеки, а капот автомобіля вибив лобове скло.

Це відео наочно показує наскільки небезпечна ситуація, коли на дорогу вибігають тварини. Особливо коли машина їде на великій швидкості. До речі, головне в цій ситуації не злякатися і не смикнути кермо в бік. В цьому випадку коли вже зрозуміло, що зробити нічого не можна водій повинен встояти від спокуси повернути кермо. Справа в тому, що на такій швидкості різкий поворот керма може спровокувати ще більш страшну аварію.

Так що поліцейський у цьому ролику все зробив правильно. Адже залишаючи машину на прямолінійному напрямку водій по суті забезпечили собі мінімальні травми при спрацьовуванні подушок безпеки.

Дивіться також: чи Може подушка безпеки вбити? Так може, і ось чому

Так що цей ролик чергове застереження всім водіям, які мають на заміських трасах бути граничних уважні. Особливо в нічний час. У тому числі не варто їхати на великій швидкості на тих ділянках дороги, де існує ризик виходу тварин на трасу.

Нижче ви можете побачити фотографії наслідки аварії:

Поліцейський зіткнувся з оленем на швидкості 180 км/год
Поліцейський зіткнувся з оленем на швидкості 180 км/год