Все що ви хочете знати про Mitsubishi Eclipse Cross для Росії

248

Mitsubishi Eclipse Cross, новинка на ринку кросоверів в Росії за 1.4 млн. рублів

Знаєте, чому ви повинні чекати новий компактний кросовер Mitsubishi Eclipse Cross? Компанія Мітсубісі гранично коротко, але дуже влучно визначила головну причину – вартість в Росії від 1.4 млн. рублів. Підкреслимо, йдеться в повідомленні йде не про який-небудь надкомпактному кросі начебто ASX, а про більш місткому і солідному паркетник, які розмістилися якраз між міським кроссовером початкового рівня і практично повноцінним позашляховиком Mitsubishi Outlander.

Які «цікавинки» приготували японці?

Все що ви хочете знати про Mitsubishi Eclipse Cross для Росії

По-перше, всі автомобілі, починаючи від самої доступною «базової» версії йдуть один і тим же двигуном – 1.5 літровим бензиновим 150 сильним силовим агрегатом з 250 Нм крутного моменту. Це одночасно бонус для тих, хто не хоче переплачувати і сумне непорозуміння для тих автолюбителів, які готові віддати за машину більш суттєву грошову суму, взявши паркетник в максимальній комплектації. Чому 2.1 млн. рублів можна вибрати з одного, малооб’ємного і не самого можна двигуна? Дійсно, чому?

Дивіться також: Більше подробиць про електричному Mitsubishi e-Evolution

Витрата за підрахунками інженерів Мітсубісі повинен укластися між 6.6 і 7 л в змішаному циклі, в залежності від КПП і типу приводу – переднього або повного. Тип палива – АІ-92.

Що стосується агрегатованих з 1.5-літровим мотором КПП, тут передбачається всього два варіанти: механічна шестиступінчаста трансмісія (виключно з переднім типом приводу) і варіатор, який ставиться як на передньопривідні, так і на варіації 4WD.

Розгін займе від 10.3 на МКПП, до 11.4 секунда на повнопривідній версії з варіатором. Середні показники в бюджетному сегменті.

2.2-літровий дизельний мотор до Росії не доїхав. Можливо все ще попереду.

По-друге, комплектацій в РФ приїхало не дуже багато. Всього їх чотири:

Все що ви хочете знати про Mitsubishi Eclipse Cross для Росії

Invite – вартість 1.399.000 рублів

Варто розраховувати лише на два аэрбега, простенький клімат-контроль, систему стабілізації, протитуманки. Втім, в базі є датчик дощу і світла, а також 18-дюймові колісні диски. Тобто комплектація не така вже й бідна.

Intense – 1.629.990 рублів

Додавши 230 тис. отримаєте електромеханічний гальмо стоянки, двузонний клімат-контроль, омивач фар з обігрівом лобового, керма та передніх сидінь. Круїз-контроль, інформаційно-розважальна система Mitsubishi Connect входить в комплектацію.

Все що ви хочете знати про Mitsubishi Eclipse Cross для Росії

Instyle – 1.819.990 рублів або 1.959.990 рублів за версію

Ultimate – 2.159.990 рублів

Дві найдорожчі комплектації, відповідно і самі «нафаршировані».

Майже всі кросовери у всіх комплектаціях відрізняються наявністю виключно переднього приводу. Це економічніше, і чітко вказує на можливу середовище проживання автомобіля – місто.

По-третє, трохи про дизайн. Компактний позашляховик перейняв сміливий футуристичний дизайн представленого в 2013 році концепткара Mitsubishi XR-PHEV. Відразу видно класичний підхід Мітсубісі до виробництва своїх моделей.

Mitsubishi Eclipse Cross володіє цікавими формами з безліччю неймовірно привабливих ліній і спортивним силуетом. Особливо сильно привертає увагу передній скульптурний бампер з великою кількістю хрому. Кросовер з ним виглядає дуже елегантно і незвично.

Все що ви хочете знати про Mitsubishi Eclipse Cross для Росії

Задня частина Eclipse Cross отримала незвичайне рішення – стоп сигнали у всю ширину п’ятої двері.

Всередині особливих одкровень з приводу стилю очікувати не варто. Все виглядає добротно, і на тому спасибі.

По-четверте, розміри. Довжина 4.405 мм, ширина 1.805 мм, висота 1.685 мм, колісна база 2.670 мм Об’єм багажного відділення – 378 літрів, якщо скласти спинки задніх сидінь, то вийде 1.150 літра. Споряджена маса – 1.5 тонни.

Такий нестандартний кросовер вийшов у Mitsubishi, одночасно доступний і невиправданою дорогою. А вам як здається?