Хочете купити Мить в хорошому стані? $ 4 млн і він ваш!

271

У Флориді продають Міг-29 у відмінному стані і не тільки його

Неймовірно, але у США в продажу з’явився лот – радянський реактивний винищувач Міг-29. Кажуть, стан відмінний і вартість мінімальна, лише $4.65 млн., і він ваш.

Компанія з Флориди спеціалізується на продаж підтриманих бізнес-джетів і вертольотів також займається поставками старих військових реактивних літаків, зокрема тих, що проводилися в СРСР. Raptor Aviation з Сент-Луїс пропонує своїм багатим клієнтам різноманітні винищувачі від відомого Радянського, а тепер Російського авіавиробника – ОКБ А. В. Мікояна, починаючи з Міг-17 епохи 50-х років, до Міг-29.

Літаки по всій видимості були розпродані за копійки країнами колишнього радянського блоку або країнами, які підтримував Радянський союз «в боротьбі з світовим капіталізмом». Втім, є й примірники пішли в приватні колекції з СРСР. Зокрема, американська компанія пропонує до купівлі класичний красень винищувач MiG-17PF (Натовське прізвисько – Fresco, Фрескоу) польських збройних сил.

Хочете купити Мить в хорошому стані? $ 4 млн і він ваш!

Інтер’єр літака бездоганно відтворений і являє собою бездоганну картину, екстер’єр – яскраво грає в променях сонця алюміній з польської військової маркуванням. Згідно з даними походження літака, він був побудований в 1960 році і простояв останні 30 років свого життя на вулиці перш ніж потрапити в руки приватного колекціонера/реставратора. Міг-17ПФ навіть поставляється з парою підвісних паливних баків для польотів у вихідні в заміський будинок або віллу на далеких островах.

Хочете купити Мить в хорошому стані? $ 4 млн і він ваш!

Компанія також пропонує ряд легких надзвукових фронтових винищувачів (третє покоління) Міг-21УМ (Fishbed по класифікації НАТО). Сучасник нинішнього винищувача F-4 Fantom-II, Міг-21УМ давав жару американському колезі у ряді воєн, включаючи війну у В’єтнамі і війну 1973 року, в Йом-Кіпур. Модель Міг-21УМ збиралася на трьох заводах в СРСР. У компанії Raptor літаки доступні в радянської, польської та ще однієї невідомо маркуванні. Відмітними особливостями літака є його аналогова електронна начинка з циферблатами і перемикачами в інтер’єрі.

Хочете купити Мить в хорошому стані? $ 4 млн і він ваш!

Найсвіжіший лот – Міг-29УБ (навчально-бойової) з двома кріслами. Примітно, що ця бойова машина досі виробляється в Росії. Два двигуна RD-33 з форсажной камерою згоряння відмінно збереглися і володіють мінімальним пробігом. 1.000 годин нальоту гарантовано при правильному обслуговуванні і своєчасному технічному огляді. Міг-29УБ пофарбований у сучасний камуфляж російських аерокосмічних сил.

Дивіться також: Холодна Війна концепткарів: Прототип з СРСР кинув виклик Американській моді

Компанія пропонує не тільки моделі Мить. Китайські ВВС представлені тренувальним пропелерним літаком Nanchang CJ6. Для любителів американських військових літаків в ангарах стоять OV-1 Mohawk і A-1 Skyraider.