Лайфхак: На приладовій панелі в Газелі вбудований тетріс, як включити?

261

Як можна зіграти в тетріс Газелі – Next? Відео

Пасхалка «Тетріс» у приладовій панелі Газель-Next. Упевнений, що ви й не знали!

Знаєте, як можна визначити, що автокомпанія ГАЗ і його популярний новий продукт Газель-Next є сучасним автомобілем? Хтось скаже по зовнішності. Інший відповість, що з покращеним технічним характеристикам. Третій скаже, що розвізний фургончик став таким завдяки якості збірки. Як би не так! Вся справа в загальному сучасному підході у створенні цих автомобілів. Наприклад, у Газелі з’явилася гра «Тетріс»!

Дивіться також: Повнопривідна Газель за 2,5 млн рублів «Вепр NEXT»

Прикольну пасхалку приховали розробники автомобілів модельного ряду Газель-Next за допомогою якої будь-яка людина, який в курсі може зіграти на дозвіллі в класичну головоломку. Грати можна прям на невеликому дисплеї, розташованому по центру приладової панелі, на якому зазвичай відображається технічно-корисна інформація про стан автомобіля. Але щоб його запустити потрібно виконати певні маніпуляції, ось відео з поясненням:


Якщо ви не запам’ятали алгоритм, пропонуємо вам письмову інструкцію:

1) Включити запалювання
2) Завести машину
3) Включити правий поворотник, моргаємо їм три рази
4) Два рази «моргаємо» дальнім світлом
5) Вижимаємо зчеплення (п’ять разів)
6) Підняти обороти двигуна до 2 тис. (на відео показано 3 тис., експериментальним шляхом можна знайти потрібне значення)
7) У цей момент затискаємо «крутилку» наліво як показано на відео

Готово! Тетріс запустився, можна грати чекаючи завантаження автомобіля товаром.

Для відключення гри досить заглушити двигун. Як зазвичай категорично НЕ рекомендуємо грати в тетріс під час руху, це НЕБЕЗПЕЧНО!

Ось така сучасна Газель. Подібні пасхалки створюють різні автовиробники закордоном, тому можна сказати, що Next дуже навіть сучасний автомобіль. Дрібниця звичайно, але приємно. Цікаво, яким чином здогадалися про існування прихованої гри? Ніяк з заводу хтось скинув інсайдерську інформацію?