Відновлення не сильно битого BMW X5 вимагає великих витрат: Відео

250

Автослюсар відновлює BMW X5 після несильного удару

Продовжуємо публікувати зачаровують відео, головним учасником яких є одна автомеханік, імовірно російськомовний, з Росії, Білорусі чи Прибалтики. У невеликої майстерні цей чарівник молотка і шпаклівки творить справжні дива. Кожне з виходять на його YouTube каналі відео привертає увагу глядачів. Дивитися на відновлювальні роботи дуже цікаво, процес знятий у всіх подробицях, хоч використовую відео як навчальну брошуру!

Як ми могли бачити в його попередніх роботах, головними дійовими особами стають преміальні, дорогі, побували в колотнечах автомобілі:

Дивіться як відновлюють після аварії BMW 7-серії

Як автомеханік відновив новенький Porsche Cayenne після ДТП

У сьогоднішньому відеоролику під рихтувальний молоток потрапить BMW X5. Його пошкодження на перший погляд не можна назвати серйозними. Роздерті боковини, пом’яті двері, капот, розколоті бампера. Лонжерони цілі, пороги теж, по всій видимості основа автомобіля ударом не зворушена. Але від цього у майстра не менше.

Потрібно вивести до регламентних показників заднє крило. Цьому етапу роботи у відео відведено цілий розділ. Дивно, яким чином «жестянщику» вдається вручну вивести площину ідеально стан? І тому не причепишся!

Двері відновлювати звичайно ж немає сенсу. Простіше купити нові або б/у. Наступним етапом починається відновлення правого заднього крила. Алгоритм робіт повторюється знову: виставлення відміток, приварювання гаків, витягування борту, рихтування. Відмінність полягає, що з правого борту довелося вирізати частину м’ятої порогу і вварить донорський пункт.

Дивіться також: Відео: Процес повного відновлення Порше 911

Ближче до закінчення робіт встановлюються двері, нормальні крила, бампера і внутрішні елементи під бамперами, оптика. Такий автомобіль після фарбування буде дуже складно відрізнити від нового. Зазори і елементи кузова нічим не відрізняються від заводських допусків. З одного боку, добре, майстер як зазвичай попрацював дуже якісно. Але з іншого боку погано, оскільки машину можна продати немов вона не потрапляла в ДТП.

На роботу пішло 10 днів, 5 днів – рихтування, 5 днів – фарбування.