Вжух! 190 км/год на лижах за Ягуром: Відео

263

Небезпечний трюк, лижник розігнався до 190 км/год за Ягуар

Книга рекордів Гіннесса поповнилася новим екстремальним трюком, який вперше був виконаний днями, а відеозвіт з’явився на відеохостингу YouTube третього числа поточного місяця.

Дивіться також: 9 небезпечних автомобільних трюків

У встановленні рекорду брали участь – Jaguar XF, водій перебував за кермом автомобіля і професійний лижник, Олімпієць і просто відважний чоловік по імені Грехем Белл.

По своїй суті трюк не дуже складний і досить поширений, люди по всій Планеті катаються за машинами на різноманітних засобах пересування. Причіпляються на санках, водних лижах або надувних колах, роликах та скейтах, автомобіль розганяється і тягне за собою безбашенного суб’єкта. Навіть Джеремі Кларксон з відомого Top Gear якось їхав на лижах за новеньким Jaguar X-Type. Швидкості там звичайно не вражали, але факт присутній. Пам’ятаєте цей епізод? Відео:

6.14 хвилина відео

Але там швидкості не доходять до 200 км/год, а тут рекорд саме і полягає в тому, що автомобіль і захоплюємося ним лижник розігналися до 189 км/ч.

Перш ніж ви подивіться відео, стандартне попередження. Трюки виконувалися професіоналами, ні в якому разі не намагайтеся їх самостійно!

Заїзд проводився в Швеції (містечко Арьеплог) в центрі випробувань Jaguar Land Rover Revi Test Centre.