Страшна аварія кросовера Nissan Qashqai з вантажівкою: Відео

227

ДТП на високій швидкості: Кросовер проти вантажівки

Чергове страшне відео, на якому немов під мікроскопом оголюється вся правда про безпечність. Ми не знаємо, що сталося у водія кросовера Nissan Qashqai, який вчинив, має бути, самий безрозсудний вчинок у своєму житті. Бути може, у людини сталася біда, і він поспішав до своїм близьким, друзям, або водієві стало погано, він заснув…

Дивіться також: Водій BMW X5 зіштовхнув з дороги вантажівка

Це і не так важливо, адже підсумком стало жахливе ДТП на великій швидкості. На повному ходу Qashqai врізався в задню частину Газелі.

Як видно в подальшому, після зіткнення з боку знаходився за кермом людини не було ніяких спроб загальмувати і машина продовжила рух до тих пір, поки не вперлася у відбійник. Аварія, якщо судити за вказівниками, сталася під Ростовом.

В описі до відео сказано, що обидва водії не були серйозно поранені, і це можна вважати дивом, враховуючи, наскільки жорсткою була вплив двох автомобілів, не кажучи вже про те, скільки разів перекинувся.

За деякими даними, третя жертва, пасажир Газелі, постраждав серйозніше.

В черговий раз попереджаємо: будьте розсудливі на дорозі, якщо сніг розтанув, це не означає, що проїжджа частина стала менш небезпечним місцем…