Як знімали Climbkhana Кен Блоку?

230

За лаштунками зйомок Climbkhana.

12 днів зйомок у поєднанні зі снігом, дощем, градом, туманом і механічними проблемами. За словами Кена Блоку, це була непроста зйомка.

Якщо ви не бачили нове відео Кена Блоку “Climbkhana”, то обов’язково зробіть це прямо зараз.

У цьому 9-хвилинному ролику автогонщик Кен Блок, ризикуючи своїм життям, показує свою майстерність водіння за кермом свого потужного повнопривідного Ford Mustang.

Але щоб весь світ міг побачити 9-хвилинне відео, знімальній команді і Кен Блоку знадобилося чимало часу, щоб в мережу потрапило відео з серії “Climbkhana” такому форматі в якому його побачив увесь світ.

Виявляється, у знімальної команди під час зйомок було багато проблем, пов’язаних з погодою і автомобілем. У підсумку з різних проблем зйомки затягнулися на 12 днів.

Перший дубль зйомок був зупинений через сильний дощ, який почався в горах. Потім виникли механічні проблеми з машиною, які були пов’язані з особливістю місцевості, де проводилися зйомки. Так, комбінація потужності 1400 л. с. і велика висота над рівнем моря (зйомки проводилися високо в горах) призвела до того, що двигун потужної машини почав швидко втрачати масло. В результаті Кен Блок постійно був змушений зупинятися в середині зйомок.

У другий день зйомок третину гірської дороги покрилося густим туманом. Із-за поганої видимості зйомки “Climbkhana” були припинені. В результаті знімальній групі довелося виїхати, щоб повернутися на наступний день.

На щастя, в наступні дні зйомки ролика вдалося завершити.

Ось закулісний відео, яке розповість вам, як йшли зйомки “Climbkhana”, яку з упевненістю можна назвати самим крутим автомобільним відео роликом року.