Водії вантажівок бються за місце в черзі за вугіллям: Відео

279

Відео: Битва в заторі між водіями

Даєш країні вугілля! Під таким девізом б’ються за місце в черзі на завантаження, водії вантажівок на шахті (вугільної базі?), міста Туркестан, що знаходиться на півдні Казахстану. Що-що вони роблять? Б’ються?! Як би дивно це не звучало, але саме б’ються. Відео в кінці посту.

По всій видимості бачили види Зіли і Камази належать конкуруючим фірмам займаються вивезенням копалин з комбінату. Інакше як пояснити те, що відбувається там неподобство?

Вантажівки руйнують один одного в борти, підштовхують один одного бамперами, гнуть крила, розбивають фари, відривають бампера. Особливо небезпечні контактні бої в районі бензобаків. Варто пробити бак і з’явиться реальна загроза пожежі, пожежі на вугледобувному комбінаті, де повно вугільного пилу і суспензії в повітрі, яка може спалахнути в мить ока і тоді НП районного масштабу забезпечено.

P. S. У місцевому автопарку можна побачити досить цікаві екземпляри, яких з кожним днем все складніше зустріти на дорогах Росії. ЗІЛ 130, ГАЗ 53, старі Камази 5320. Деяким моделям місце в музеї, а їх так нещадно знищують. За що?