Lada Niva 4×4 – «Роскосмос Edition», за 8 років до польоту Tesla в космос

260

Лада Нива вже побувала в космосі раніше Tesla Roadster

Просторово-часовий континуум було порушено після того, як німці в минулому відповіли Ілону Маску з майбутнього на запуск Тесла в космос, знятим відео з космічної Лада Нива.

Так, розуміємо, звучить трохи заплутано, але сенс ви зрозумієте, коли подивіться відеоролик 2010 року випуску. У ньому Lada Niva відправляється до МКС з двома космонавтами на борту:

Таким чином, після перегляду відео з YouTube, стає очевидним факт того, що після запуску Tesla Roadster в космос пахне якимось дежавю…

Дивіться також: Запуск родстера Tesla на ракеті Falcon Heavy: Рекламний хід або прорив століття?

Зверніть увагу, наскільки якісно знятий ролик восьмирічної давності, на його створення було витрачено 100.000 євро, і судячи з інформації в описі з YouTube каналу «4×4 NIVA-TV», цей ролик навіть не є рекламою продукту вітчизняної «Niva» або як позашляховик називають у Німеччині – «Taiga». Це дипломна робота «на факультеті рекламних роликів (в Академії телебачення і кіно в Мюнхені». Ого! Нічого собі! Ось це дипломчик!

Переглянувши ролик кілька разів, можна припустити, може Ілон запустив Тесла зі свого гаража також, в павільйоні? А що, картинка-то схожа, придивіться.