Перша інформація про новий BMW M3 2020 року

320

Новий BMW M3 може отримати до 500 л. с.

Сьогодні у німецьких виданнях з’явилася перша інформація про новий BMW M3. Стало відомо, що модель отримає найпотужніший двигун під 500 л. с. і повинна буде з’явиться у фірмових автосалонах до 2020 року. Перша ексклюзивна інформація.

Крім просто нереальною потужності BMW посадить свою спортивну 3 Серію на дієту. Це також повинно принести суттєву користь моделі M3, як мінімум не меншу ніж розігнаний до півтисячі «коней» двигун.

Очікувати якихось інновацій в плані зниження маси автомобіля не варто, в першу чергу наголос виробника буде зроблений на широке використання алюмінію. Можливо локальне застосування армованих пластиків вуглеволокном як це ми бачили на «П’ятій» і 7-ї серії BMW або вуглепластик буде застосовуватися в обважуванні як на недавно представленому BMW M3 у версії CS.

Перша інформація про новий BMW M3 2020 року

Зниження ваги прямо вплине на керованість (в кращу сторону) і нівелює установку нового обладнання начебто електронних систем безпеки і автономних технологій (є певний шанс, що BMW встановить в спортивну новинку).

Що стосується головного рушія моделі, він залишиться типовим для даної версії моделі. Шестициліндровий бітурбований силовий агрегат з збільшеною потужністю. За деякими даними потужність бензинової «запальнички» має становити щонайменше 476 к. с., що збігається з можливостями Mercedes-AMG C 63, або навіть перевершити його. За іншими даними потужність може скласти 500 л. с., але щоб підняти її як мінімум на 20 л. с. буде потрібно запозичити технологію уприскування води як на трекової спецверсії M4 GTS.

Довідка 1GAI.RU Дана технологія впорскує струмінь води в повітрозабірну камеру, де вона випаровується, значно знижуючи температуру повітря, що поступає, який в свою чергу знижує стиску кінцеву температуру в камері згорання. Що дозволяє ще більше збільшити тиск наддуву для збільшення потужності.

Буде M3 на задньому приводі або як його старший брат M5 отримає розумну технологію відключається повного приводу поки невідомо. Але ось чого точно не відняти у M3 – ручну «шестиступку», яка поставляється з початковою версією «M»- моделі на радість пуристи спортивних BMW.

Перша інформація про новий BMW M3 2020 року

Майже ідеальна розбалансування ваги та переглянуті компоненти шасі призначені для подальшого поліпшення керованості. Нова M3 повинна надавати і більше комфорту своїм власникам, а також їх пасажирам, за рахунок ще трохи збільшеного кузова.

BMW M3. Ціна: 80 000 євро. Вихід на ринок: 2020 рік. Нова BMW 3-ї Серії виходить у вересні 2018 року, до 2020 року BMW викотить свою спортивну модель M3.

Завдяки новій платформі нове покоління стане набагато жорсткіше, легше і трохи просторіше.

Під капотом BMW продовжує розташовуватися трилітровий шестициліндровий двигун з двома турбінами. Версія M3 повинна забезпечувати мінімум 476 к. с., рівень Mercedes-AMG C 63.