Lada на Нюрбургринзі, рідкісна зустріч

224

Лада 2101 на гоночній трасі Нюрбургринга. Дуже повільний заїзд

На гоночну трасу Нюрбургрінг приїжджають абсолютно різноманітні автомобілі. В основному це звичайні серійні екземпляри трохи прокачаної моделей BMW, VW, Mercedes-Benz та інших знатних автовиробників. Рідше на гоночний трек виїжджають екзотичні автомобілі, гоночні, всякі Porsche, Ferrari і інші боліди начебто McLaren і Koenigsegg. Втім, і їх можна побачити тут досить часто.

А ось кого вже вдень з вогнем не знайдеш на старій німецькій трасі, так це представників марки Лада. Один блогер під ніком Boosted Boris виправив таку помилку.

Напевно, вперше на трасі Нюрбургрінг виїхала Лада 2101. «Копійка» на гоночному треку! Ого, звучить! Звучить-то звичайно класно, та й виглядає старенька автентична 01-я серед сучасних 911-х і інших гоночних іномарок своєрідно, але ось їде… Їде автомобіль 60-х років розробки м’яко кажучи не важливо. Будь-хто може обігнати Копієчку, будь-хто може її образити.

Дивіться також: Які спортивні моделі Honda Civic Type R обігнала на Нюрбургринзі?

Хоча, якщо подивитися на поїздку не з боку змагань, а в якості гарного проведення часу погожого літнього дня, все стає класним і нехай всі обганяють. Ми нікуди не поспішаємо!