Дивіться 30 хвилин дивною відео реклами японських автомобілів 80-х і 90-х років

217

Збірник рекламних роликів старих японських автомобілів.

Сучасний авторинок радує своєю різноманітністю. Але багато автолюбителів вважають, що нові автомобілі сьогодні втратили особливий шик, дух і класичні риси. Особливо це відноситься до японських авто. Для тих же, хто любить старі класичні автомобілі з країни висхідного сонця, з’явилася унікальна можливість поностальгувати за часів 80-х і 90-х років коли на авторинку з’явилося безліч приголомшливих японських машин. Ось збірка японської реклами багатьох відомих на весь світ автомобілів з Японії.

Варто зазначити, що 80-е і 90-е роки це унікальний час для автомобільного світу. Адже в ту епоху люди не хотіли нічого більше крім двох дверей, простого рульового управління, просту обробку салону і т. д.

Сьогодні ж покупці автомобілів стали примхливими. Всі хочуть кондиціонер, шкіряний салон, потужний двигун, електро-підсилювач керма, ксенонові і світлодіодні фари, РК-екрани, відео камери і т. п.

Природно автовиробники завжди підлаштовуються під запити споживачів. Також враховуються і екологічні вимоги при проектуванні нових моделей. У результаті сучасні авто зовсім не схожі на класику тих років, яка і сьогодні виглядає приголомшливо, так як в 80-е і 90-е багато автомобілі були не схожі один на одного. Сьогодні все інакше.

Ми, як і багато російські автолюбителі, є прихильниками японських автомобілів 1980-х і 1990-х років. Справа в тому, що в ті роки японська автопромисловість була на висоті, і кожен рік демонструвала всьому світу приголомшливі новинки, починаючи від міні автомобілів Kei і закінчуючи турбованими екзотичними спорт купе.

Згадайте такі автомобілі як Toyota Supra і Nissan 300ZX. Ці машини знають по всьому світу. І вони до цих пір виглядають непогано навіть поруч з дорогими новими автомобілями.

Дивіться 30 хвилин дивною відео реклами японських автомобілів 80-х і 90-х років

Отже, для шанувальників старих японських автомобілів на каналі YouTube Lone Star Drift викладений 30 хвилинний ролик з дивною японської рекламою автомобілів 80-х і 90-х років.

У цьому відео ви побачите рекламні ролики таких автомобілів як Toyota Chaser, різні версії Toyota Celica, Toyota MR2, Nissan Leopard, Honda NSX, безліч спорткарів Nissan Skyline і деякі пізніші популярні моделі Honda S2000.

Для багатьох старі японські автомобілі в нашій країні є особливою культурою. Наприклад для багатьох автолюбителів старий японський авто був першим у житті.

Дивіться 30 хвилин дивною відео реклами японських автомобілів 80-х і 90-х років