Цей лайфхак може врятувати дитині життя в ДТП

235

Лайфхак: Помістіть екстрену інформацію на автокрісло Вашої дитини

Ми щиро сподіваємося, що у вас ніколи не буде реального досвіду побувати серйозної автомобільної аварії, особливо, якщо в салоні автомобіля знаходяться діти. Але, завжди потрібно думати на перед і іноді прораховувати найгірші варіанти розвитку подій. Даємо цінну пораду батькам, який може допомогти аварійно-рятувальним службам в момент порятунку дитини.

Дивіться також: Як правильно пристебнути дитину в дитячому автокріслі: Чотири важливі правила

Ця рада дала одна американка в своєму Твіттері, молода мама, і до нього складно не прислухатися.

Якщо ви і інші дорослі в автомобілі поранені і не в змозі відповідати на запитання рятувальників або усвідомлено реагувати на події, що допомагає вам людям буде важко ідентифікувати і допомогти маленьким дітям, які перебувають в автомобілі. В цьому випадку допоможе прикріплена до дитячого автокрісла табличка з найважливішими даними

По-перше, зробити «аварійну картку». Ось яку інформацію варто в неї внести:

Ім’я дитини

Дата народження дитини

Імена батьків, дата народження та номери телефонів

Номер телефону принаймні одного додаткового контакту (ваших батьків, близьких друзів)

Будь-яка важлива медична інформація (наприклад, непереносимість ліків або типів алергії)

Ім’я і номер лікаря дитину (якщо є, будь-яка інша важлива інформація)

(Дані повинні бути написані розбірливим почерком, крупно, червоним маркером або ручкою. Листок паперу слід заламінувати)

Прикріпити листок необхідно так, щоб при відкритті дверей він одразу кидався в очі, але при цьому не було видно через вікна вашого автомобіля. Стороннім людям краще не знати особисту інформацію.

Цей лайфхак може врятувати дитині життя в ДТП

Можна зробити під так.

Також, жінка дає пораду, що для залучення уваги в разі надзвичайної ситуації, буде краще прикріпити оповещающую наклейку поверх таблиці, яку легко зняти, не пошкодивши містяться дані. Наприклад: «Розкрити у випадку аварії».

Рішення не позбавлене вад. В екстремальній ситуації люди, які намагаються допомогти не завжди можуть звернути увагу на автокрісло, а не якийсь папірець на ньому. Але це проста річ, яка підвищить шанси на виживання, і певною мірою гарантує, що подбають про вашу дитину, навіть якщо ви не зможете взяти в цьому участь.

Удачі на дорогах, бережіть себе!