Півтора роки реставрації Порше 911 за 4 хвилини: Відео

236

18 місяців відновлення легендарного Porsche 911 стиснули в 4 хвилини

Процес глибокої реставрації автомобіля це дуже довгий і крайньої кропіткий процес. Далеко не кожен автолюбитель може собі дозволити провести стільки часу в гаражі або витратити на старий автомобіль грошових коштів еквівалентно вартості гарної нової іномарки, це факт. Але ті, хто володіє необхідними ресурсами і готові для досягнення своєї мети на певні жертви, отримують у фіналі ексклюзивну машину.

Ось цей Porsche 911. Його відновлювали протягом 18 місяців, причому наскільки стає зрозумілим з відео, практично весь процес відновлення від і до проводив безпосередньо власник цього спорткара. Хлопець з Австралії виявився рукатим і зміг не тільки повністю відреставрувати кузов, перефарбувати його, перешити сидіння, але і розібрати двигун для ревізії. Все це ви можете побачити на його каналі “Home Built by Jeff”. Можливо дуже скоро мотор буде також відреставрований і автомобіль після майже двох років відновлювальних робіт і нудьги, нарешті зможе виїхати на дороги самостійно.

Довгий і кропіткий труд окупиться сторицею, адже по виходу у власника з’явиться класична і досить рідкісна модель Porsche 911.

Дивіться також: Дивіться процес відновлення автоматичної коробки передач

Головне у всій цій справі придбати нормальний вихідний примірник. А далі залишиться питання умінь, часу і грошей. Цього Порше пощастило.