Відео: Дуже дивне ДТП на пішохідному переході

269

«Слабка стать» не завжди слабкий! Відеоролик

Дуже дивне дорожньо-транспортна пригода сталася в Ярославлі. Відео було опубліковано на YouTube каналі «Росія-1. Ярославль».

На кадрах видно, як на регульованому перехресті водій кросовера робить наїзд на жінку, почала переходити дорогу по пішохідному переходу на дозволяючий сигнал світлофора. Удар, по всій видимості, був не дуже сильним, хоча, якщо подивитися кадри, віриться в це насилу.

Сюрреалізм дії полягає в тому, що жінка, в буквальному сенсі, отлетевшая вперед від автомобіля, як ні в чому не бувало встає і не озираючись йде далі. Шоковий стан? Чи вирішила не звертати уваги на дрібниці життя? Щиро сподіваємося, що з дамою в результаті все виявилося в порядку і травм вона не отримала.

Як би те ні було, водій японського позашляховика допустив кілька грубих порушень правил дорожнього руху:

Не надав переваги у русі пішоходам (Стаття 12.18 Кпап). Штраф складає 1.500 до 2.500 рублів.

Зник з місця ДТП. На жаль, згідно із законом, водій кросовера порушив ч. 2 ст. 12.27 Кпап. Залишив місце дорожньо-транспортної пригоди, учасником якого він став. За це, якщо його особа встановлена, загрожує позбавлення права керування ТЗ на строк від 1 року до 1,5 років або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Дивіться також: За що водія можуть заарештувати

Водій повинен був негайно зупинитися, включити аварійку, позначити місце ДТП знаком аварійної зупинки і повідомити в МІЛІЦІЮ про скоєний зіткненні (ОБОВ’ЯЗКОВО). Факт був зафіксований і до автолюбителю було б набагато менше потенційних питань з боку органів.

Як-то так, будьте акуратні і уважні на дорозі!