Доказ того що у Cayenne немає конкурентів серед кросоверів

247

Як Porsche Cayenne Turbo всіх обійшов на гоночному треку

У цьому відео коротко показано чому модель Porsche Cayenne Turbo така крута. Відео десятирічної давності, тому що бере участь у заїзді версія Cayenne Turbo 2007 модельного року. В одному із самих повільних гоночних заїздів у світі взяли участь Honda CR-V. Mitsubishi Pajero, Mazda CX-7 і гібридний Toyota Harrier. Всі вони боролися проти Cayenne і отримавши величезну фору на старті через нетривалий час повністю програли німецькому спортивному позашляховику.

Автомобілі були розставлені на стартовій сітці відповідно до їх потужності і динамічними характеристиками. Чим могутніша модель, тим далі від лінії старту вона розташовувалася. Самим останнім був Porsche Cayenne, якого поставили мало не на півкола позаду всіх інших кросоверів.

Старт! Повільно і вальяжно кросовери покотилися намотувати кола на гоночній трасі. Завдання німця полягала в тому, щоб фінішувати першим за п’ять кіл. Результат можна побачити на відео внизу матеріалу.

Ми ж лише скажемо, що через три кола спорткар в шкурі позашляховика нагнав самі повільні автомобілі Honda, Mitsubishi, а через коло обійшов Toyota і лідирувала майже весь цей час Mazda CX-7. Фініш!

Відео як не можна краще показує нам перевагу гоночного позашляховика перед конкурентами. Так ось чому Кайєн настільки популярний в нашій країні. Тепер зрозуміло!