Land Rover зняв оригінальну рекламу Evoque: Відео

238

Гігантський «лежачий поліцейський» проти Land Rover Evoque: Відео

Вгадайте, хто переможе в нерівному протистоянні… Величезний «лежачий поліцейський» илb всім відомий кросовер Range Rover Evoque?

Land Rover Range Rover Evoque вже більше шести років тримається на піку популярності. Кросовер залишається однією з найбільш продаваних моделей в сегменті компактних позашляховиків преміум-класу. Понад 110.000 проданих екземплярів по всьому світу в 2016 році, найкращий на сьогодні результат в історії моделі. Цей рік також обіцяє стати продуктивним. В цілому, на сьогоднішній день, було зібрано понад 600.000 одиниць техніки.

Безсумнівно, успіх Evoque частково можливий завдяки творчому підходу команди з маркетингу. Компактний кросовер готується до чергового модельному році і в ході цієї підготовки, Land Rover зробив нове рекламне відео.

На офіційному YouTube каналі вже набігло понад 3,5 мільйонів переглядів. За задумом авторів ролика, було необхідно в простій формі продемонструвати вседорожниє можливості кросовера і його переваги перед більшістю інших автомобілів.

Для цього, нібито, на неоживленной вулиці одного з англійських міст був встановлений Цар-«Лежачий поліцейський». Величезна металева рампа, зведена не без допомоги муніципальних властей. Через таку перешкоду проїде далеко не кожен автомобіль.

Природно, в кліпі, Evoque став єдиним автомобілем, який зміг подолати колосальна перешкода, довівши, що він більше, ніж просто розкішний позашляховик на дорозі. «Народжений на волі, адаптований до міста», так звучить гасло компанії, придуманий для моделі кросовера.

Land Rover зняв оригінальну рекламу Evoque: Відео

У стандартній комплектації Evoque оснащено системою Terrain Response, яка змінює віддачу на натискання педалі газу, розподіляє потужність і перенастроює підвіску для максимального зчеплення, в залежності від умов. У неї входить електронний контроль стійкості, стабілізація від перекидання, контроль тяги. Додатково може бути встановлена технологія контролю управління спуском. Повний привід теж доступний у вигляді опції.

В ході фейсліфтингу в 2014 році, автомобіль отримав покращену повнопривідну систему, яка замінила попереднє покоління постійного AWD приводу IV Haldex. Нова технологія активна і розроблена для перерозподілу потужності й крутного моменту в залежності від тяги.

Цікаво дізнатися подробиці зйомок. Всі люди, що брали участь в них – масовка або випадкові автомобілісти? Було б дуже дивно побачити подібну конструкцію де-небудь в Чертаново, в ранкову годину-пік, коли поспішаєш на роботу.