Los Angeles Motor Show 2017: Попередній огляд

262

Новинки, які ми побачимо на автосалоні Лос-Анджелесі 2017

До автосалону в Лос-Анджелесі 2017 року залишилося буквально два тижні. Поглянемо на ключові автомобілі, які ми очікуємо побачити на виставці.

Автосалон у Лос-Анджелесі не така велика подія як більш великі схожі за тематикою заходу в Женеві або у Франкфурті, але по своїй значимості не поступається їм, адже цією експозицією автомобільні компанії ставлять крапку в році. Це завершальний автосалон року.

Тут підбивають підсумки, показують новинки ті, хто не встиг цього зробити цього в Детройті, Токіо, Женеві або Парижі. і знову привертають увагу до своїх моделей автобренди кому цього здалося мало уваги. Концептуальні моделі також будуть обов’язково бути присутнім на салоні в Лос-Анджелесі.

Салон розпочнеться з 1 грудня з закінченням 10 грудня цього року. Як зазвичай фотографії з виставки варто чекати трохи раніше, прес – дні починаються з 29 листопада.

Los Angeles Show є одним з найстаріших автосалонів у світі, який як і раніше функціонує в наші дні. Перша виставка La Auto Show пройшла в 1907 році.

Нижче Ви зможете знайти всі ключові автомобілі, які ми очікуємо побачити в 2017 році на автосалоні в Лос-Анджелесі.

Дивіться також: Огляд 2018 Rolls-Royce Phantom VIII

La Motor Show 2017: ключові автомобілі

BMW

Los Angeles Motor Show 2017: Попередній огляд

BMW дражнив небайдужих і майбутніх власників довгоочікуваною новою версією i8 Roadster, показавши модель ще в липні в короткому 20-секундному відео.

Ще в лютому, були опубліковані шпигунські знімки аналогічно замаскованого i8 тарга з м’якою верхній дахом який проходить зимовий тестування в Німеччині.

Цілком імовірно, що в Каліфорнії ми нарешті побачимо родстер i8 у всій красі і без камуфляжу, принаймні на це вказують деякі фактори, найсильнішим з яких є той, що ми просто втомилися чекати. Дайте нам автомобіль!

Jeep

Los Angeles Motor Show 2017: Попередній огляд

А цього красеня ми вже бачили на офіційних фото без камуфляжу. Перші зображення нового Wrangler з’явилися з презентації новинки на виставці SEMA пройшла в Лас-Вегса. На Лос-Анджелесі Jeep має намір закріпити успіх і просто докладніше розповісти про новинку, надавши фотографам сфотографувати позашляховик з усіх боків.

Четверте покоління Wrangler раніше експлуатує знайому форму Wrangler 4×4 з трьома і пятидверными варіантами кузовів.

У нового Wrangler, як кажуть, з’явиться новий варіант інформаційно-розважальної системи і два бензинових двигуни на вибір. Jeep раніше натякав на гібридні технології. Гібридні трансмісії повинні з’явиться в лінійці починаючи з Wrangler.

Infiniti

Los Angeles Motor Show 2017: Попередній огляд

Infiniti, люксовий-відгалуження компанії Nissan, випустило тизер зображення потенційної заміни кросовера QX70, який буде офіційно показаний на днях для преси наприкінці листопада.

Тизерное зображення не розкриває зовнішність, але автовиробник радить набратися терпіння і почекати 14 днів до офіційної прем’єри, додаючи, що всі будуть здивовані цій новинці, мовляв вона буде найтехнологічнішою версією Infiniti за всю 28-річну історію марки.

Ймовірно, кросовер отримає автономну технологію та/або повністю електричну трансмісію.

Land Rover

Los Angeles Motor Show 2017: Попередній огляд

На Франкфуртському автосалоні, що пройшов у вересні, Land Rover, підтвердив, що ряд плагін гібридних моделей англійських позашляховиків (прямі конкуренти Volvo XC90 T8 PHEV) буде представлений в кінці року.

Новий Range Rover і Range Rover Sport повинні стати плагін гібридними моделями в рамках плану JLR по електрифікації всіх свої моделі, починаючи з 2020 року.

Lexus

Los Angeles Motor Show 2017: Попередній огляд

Lexus покаже Los Angeles Auto Show подовжену семимісцеву версію моделі RX з додатковим індексом «L».

Японська люксова модель випустила поки тільки одне фото правого заднього ліхтаря з позначення моделі «RX 450hL». Це як відомо означає, що ми маємо справу з топової версією і під капотом цього кросовера розташується найпотужніший 3.5-літровий V6, який працює в парі з електромотором які будуть на пару обертати повнопривідну систему позашляховика.

Дивіться також: Попередній огляд автосалону в Лос-Анджелесі 2016 року

Більш проста модель RX 350L також буде доступна в модельному діапазоні, як і зовсім бюджетна версія кросовера RX200t з 2.0 літровим турбованим чотирициліндровим двигуном. Зауважимо, всі версії з літерою «L» будуть мати збільшену базу і сім місць.

Mazda

Los Angeles Motor Show 2017: Попередній огляд

Mazda підтвердила поява оновленого рестайлінгового флагманського седана Mazda6 на майбутньому автосалоні в LA, забезпечивши оголошення тизерным фото на якому показана новинка, що чекає офіційної прем’єри в грудні.

На фото видно, що передня частина седана отримала нову радіаторну решітку разом зі злегка переглянутими фарами.

Інтер’єр також був трохи перероблений, кнопки на центральній консолі зменшилися, був встановлений новий екран інформаційно-розважальної системи. Круїз – контроль на основі радарного зондування і 360-градусна камера огляду перейшли в стандартну комплектацію рестайлінгової версії Mazda 6 яка поставляється з 2,5-літровим атмосферним або турбованим чотирициліндровим двигунами.

Крім седана на виставку привезуть кросовер CX-5 і наполовину серійний, наполовину гоночний MX-5 «Halfie». Vision Coupe також відвідає Лос-Анджелес. Вперше ми його побачили в Токіо.

Mercedes-Benz

Los Angeles Motor Show 2017: Попередній огляд

Оголошений на сайті LA Auto Show, Mercedes офіційно представить своє наступне покоління чотирьохдверного купе CLS. Автомобіль кілька разів протягом 2017 року потрапляв у поле зору фотошпигунів в повному камуфляжі. Він відрізняється «спортивними» витонченими фарами і переглянутої передній фальшрешеткой радіатора.

Кажуть, що нова модель поділяє ту ж платформу, що і седан E-класу. Швидше за все так і є.

Прямі конкуренти – Audi A7 Sportback і BMW 6 Series Gran Coupe.

Новий CLS буде показаний на виставці спільно з іншим Мерседес, який ще повинен бути підтверджений.

Mini

Los Angeles Motor Show 2017: Попередній огляд

Mini вперше представила електричний концепт на Франкфуртському автосалоні у вересні. Було підтверджено, що концепція Electric буде продемонстрована і в Америці, з метою виходу на серійне виробництво в 2019 році.

Двоколірна концепція похвалилася нехарактерними для бренду колесами і затемненими вікнами, приховують інтер’єр.

Цілком ймовірно, що з ним поділиться електричною трансмісією та іншими технологіями BMW i3, а це означає потенційний витрата палива 1.25 літра на 100 км і розгін від 0 до 100 км/год за 7,5 секунд.

Porsche

Los Angeles Motor Show 2017: Попередній огляд

Porsche привезе на автовиставку недешеву версію універсала Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. За деякою інформацією цінник великий, як і габарити Panamera – майже $200 тис.

Дивіться також: Тест-драйв нового покоління 2018 Porsche Cayenne

Головною особливістю спортивного універсала стало наявність гібридної технології, якою з ним поділився спортивний гоночний гіперкар Porsche 918.

136 сильний електричний мотор працює в тандемі з 4.0-літровим твинтурбо V8. Результатом є комбінований вихід потужністю 680 к.с. і максимальний крутний момент в 850 Нм, доступного лише від 1.400 оборотів в хвилину.

Дуже економічна, може проїхати 50 км в електричному режимі, але при цьому розганяється до 100 км/год за 3.4 секунди, а максимальна швидкість перевищує 300 км/ч.