Новий, сучасний вантажівка КамАЗ потрапив на відео

309

КамАЗ 54901 вперше знято на відео

КамАЗ не збирається зупинятися на досягнутому в останні роки прогрес. Автозавод в Набережних Челнах розширює продукцію, що випускається. Вчора в паблике RCI News стало відомо, що у виробництво пішов новий тривісний тягач, третя вісь якого піднімається для збереження шин при неповному завантаженні автомобіля.

Новий, сучасний вантажівка КамАЗ потрапив на відео

Фотографія взята з пабліка RCI News | Ukrainian Cars Industry

А трохи раніше, 15 лютого, на дорозі був помічений абсолютно новий КамАЗ під індексом 54901, який, судячи з опису на сайті Avtospravochnaya.com, проходить зараз зимові випробування на малій батьківщині в Набережних Челнах.

Вантажний автомобіль являє собою логічне продовження нинішньої серії 5490. Як видно, навіть індекси вантажівок не особливо відрізняються.

Приємно дізнатися, що вітчизняний вантажівка отримає новий рядний двигун КамАЗ Р6 (шестициліндровий турбодизель об’ємом 12 літрів, потужністю від 380 до 550 л. с. Обіцяють, що вітчизняний мотор буде виходжувати за 1.5 млн км і володіти межсервисными інтервалами по 150 км), автоматичну КПП, сучасні функції і системи (ймовірно, мова йде про системи допомоги водієві і технології безпеки), а також оновлену кабіну з рівною підлогою, високу, достатньо простору і приємну на вигляд.

Відео взято з YouTube-каналу Avtospravochnaya

Деякі деталі Камського вантажівки будуть взяті від закордонних аналогів, в тому числі від Мерседес-Бенц, але в основному це будуть російські запчастини на 80 – 85%.

Дивіться також: Великі вантажівки: найкращі вантажні автомобілі

Подивимося, що вийде у наших будівельників великих вантажівок в цей раз. Зовнішність і перша інформація багатообіцяючі.