Пенсіонер зробив 4 аварії за 30 секунд Відео

243

Шість розбитих автомобілів за 30 секунд. Хроніка ДТП

Зараз ви побачите класичний варіант розвитку подій для водіїв, які з-за одного ДТП починають панікувати і здійснюють цілий ланцюжок неймовірних зіткнень з усім, що стоїть на їхньому шляху.

Відео було виявлено нами на просторах YouTube (YouTube каналі «Serg Molchanoff»). Розвиток подій починає розгортатися з 1.34 хвилини відео. На кадрах видно, як білий Kia Rio виїжджає з воріт, через декілька секунд в нього вріжеться кросовер Suzuki Vitara старих років, за кермом якого, судячи з опису під відео сидів пенсіонер.

В описі до відео сказано, що дідусь, якому за 70 років, переплутав педалі, принаймні він сам це стверджує чи не помітивши перешкоду ззаду після першого удару об Rio він злякався і за інерцією вжал педаль газу в підлогу, не помічаючи цього, як би те ні було, по стоянці почалося неконтрольоване броунівський рух. Кросовер різко рвонув вперед, врізався в мікроавтобус, відіпхнув його і зробивши коло попутно таранячи автомобілі зупинився на тротуарі.

Щиро шкода літньої людини, як і всіх невинних жертв помилки, на рівному місці було абсолютно чотири ДТП, шість автомобілів, включаючи кросовер Suzuki були пошкоджені. Добре хоч обійшлося без жертв серед пішоходів.

Чого вчить нас це коротке відео? Ніколи не панікуйте за кермом. Ні за яких обставин! Особливо якщо ви новачок за кермом і у вас ще не виробилася потрібна моторика. Звичайно про це легко говорити в буденній обстановці, але все ж. Після такого зіткнення (на парковці, біля магазину, у дворі), якщо воно не дай Бог сталося, натискаємо педаль гальма і глушимо двигун. Таким чином можна буде захистити себе від подальших неприємностей.