Kia Ceed нового покоління сфотографований без камуфляжу

249

Показана зовнішність третього покоління Kia Ceed

У Південнокорейському сегменті інтернету з’явилися шпигунські фотографії нового Kia Ceed, третього покоління. Модель хетчбек зображена без будь-якого натяку на камуфляж, завдяки чому можна розглянути всі нюанси автомобіля. Цікаво, що ще офіційно не показаному автомобілі, також стоять державні номерні знаки. І зовнішній вигляд автомобіля виглядає так, ніби на ньому вже рік їздять з дому на роботу і по своїх справах. Чіплятися не будемо, напевно, таким чином в Південній Кореї обкатують новинки.

Краще подивимося на те, що змінилося. При схожості габаритів і зовнішньої подачі автомобіля, третє покоління популярного хетчбека обзаведеться своєрідними стилістичними рішеннями, начебто модних нині розтягнутих у горизонтальній площині фар (світлодіодні) і задніх ліхтарів, збільшених у розмірах передньому і задньому бамперах, дизайнерських рішеннях, явно навіяні концепткаром Proceed, який ми бачили цієї осені на Франкфуртському автосалоні.

Kia Ceed нового покоління сфотографований без камуфляжу

В цілому модель можна вважати помірно оновленою. Приблизно тим же шляхом корейці пішли при змінах своєї не менш популярної моделі Kia Rio. Бюджетну версію автомобіля краще кардинально не змінювати, вважають менеджери, якщо немає бажання відлякати клієнтів, дуже болісно відчувають зростання цін. Тому Ceed залишився вірний своїй попередній концепції, улучшившись в деталях.

Дивіться також: Автомобілі, які можна швидко продати

Кажуть, що Kia планує розширення лінійки на базі Ceed. Крім звичних хетчбеків і універсалів, у продажу з’явиться позашляхова версія і модель універсала в модному вишуканому кузові Shooting Brake.

Kia Ceed нового покоління сфотографований без камуфляжу

Чотири варіанти двигунів: найпростіший – 1 літровий трициліндровий мотор в 100 л. с. рівне. 1.4 літровий мотор в чотири циліндра потужністю 140 л. с., пару 1.6 літровим двигунів, бензиновий і дизельний варіанти. В КПП увійдуть механіка на шість сходинок і семискоростная роботизована коробка.

Модель швидше за все буде показана в 2018 році на Женевському автосалоні.