Контрабандні спорткари повинні бути знищені: Відео

206

Серце кров’ю обливається, коли знищують спорткари

Напевно, у світі існує небагато відео, від перегляду яких у автолюбителя стиснеться серце від туги. Ми сподіваємося, що це дуже-дуже рідкісний відеоролик, який можна порахувати просто виключенням з правил, ніж якимось правилом.

І так, ви зможете подивитися, як знищують контрабандні автомобілі? А що, якщо ми скажемо, що ці автомобілі суцільно спорткари? BMW Z1, Porsche 911 GT3, Mercedes SL55 AMG, Opel Manta або BMW Alpina B12. І їх будуть тиснути на ваших очі бульдозерами і м’яти ковшем екскаватора.

Кажуть, у Філіппінах настільки серйозно посилилися правила щодо імпорту підтриманих автомобілів, що близько 855 б/у автомобілів, ввезених в країну контрабандою будуть просто знищені, у тому числі ці 14 спорткарів, які взяли публічну смерть під гусеницями бульдозерів минулої середи:

Президент Філіппін Родріго Дутерте, відомий своєю жорстокою і безжальною боротьбою проти наркоторгівлі і злочинності в цілому, був присутній на цій церемонії розгрому автомобілів і звернувся до аудиторії, сказавши наступне:

Знищення цих контрабандних люксових автомобілів свідчить про нашу твердої рішучості відновити добру управління, зберегти гідність нашої країни і захистити добробут нашого народу.

Він продовжив:

Я знову заявляю, що ніколи не потерплю контрабанди і будь-яких порушень в наших портах, особливо в наших вільних портах. Незаконна практика буде припинятися для забезпечення того, щоб кожний департамент, установа та механізм управління були вільні від корупції.

Дивіться також: Відео: Як перемикають 18-швидкісні трансмісії?

Починання і мета, безумовно благі, але дійсно потрібно було знищувати ці машини? Якщо ви ще сумніваєтеся, подивіться на результат діяльності бульдозеристів поблизу, де десятки дорогих, люкосвых і просто рідкісних моделей були просто знищені: