Як збирають перший позашляховик Lamborghini: Відео

252

Перший позашляховик Lamborghini показаний в тизерном відео

Ви любите збирати пазли? Працівники і промоутери Lamborghini по всій видимості також обожнюють логічні головоломки і час від часу підкидають їх своїм глядачам. Наприклад, вчора на офіційному YouTube каналі виробника шикарних і дуже швидких гіперкарів з’явилося відео яке практично повністю розкриває зовнішність першого в історії автокомпанії кросовера під назвою Urus.

Сенс відео правда був трохи в іншому, похвалитися новою прибудовою до заводу, на якому будуть проводитися позашляховики і інші моделі з Італії, але як виявилося, хтось щось не розрахував і зовнішність Urus фактично повністю спливла в мережу.

Наприклад, на цьому фото два працівники збирають точно не гіперкар з заднемоторной компонуванням і це і є одна з перших моделей позашляховика Ламборджині.

Як збирають перший позашляховик Lamborghini: Відео

Детальні плани складання шикарного кросовера з’являються то тут, то там, видно частини підвіски, вихлопна система, установка стекол і дверні прорізи, кадри потрапила і гальмівна система (відео двома абзацами нижче).

Також на кадрах з нової складальної лінії заводу в Санта Агата-Болоньєзе видно куди більш загальні плани, показують новинку. Правда тут кліпмейкери перестрахувалися і розмили кадри, щоб таємниця все ж залишалася такою.

Вийшов справжній пазл, який, якщо зробити з відео розкадрування, можна скласти воєдино і більш детально дізнатися про те, як буде виглядати новинка і навіть більше того, як цей автомобіль буде виглядати всередині.

Новинка буде збиратися на платформі Volkswagen Group MLB, на якій вже будуються моделі позашляховиків Audi Q7 і Bentley Bentayga, але на відміну від своїх найближчих родичів цей SUV безумовно буде володіти більшою схильністю до швидкої їзди, а його родзинкою стане приголомшлива керованість і динаміка. Porsche Cayenne Turbo варто бути обережніше з таким конкурентом… Стоп, так адже і він зроблений на тій же платформі.

Під капотом великого позашляховика буде встановлюватися об’ємний атмосферний V10 двигун Lamborghini, не виключено використання 4.0 літрового битурбированного V8.

Urus був представлений у вигляді концепт-кари 2012 року на Пекінському автосалоні з прицілом на те як народ відреагує на абсолютно нову нестандартну модель італійського автовиробника. Можливі покупці відреагували добре. Залишився лише питання, наскільки змінився серійний зразок порівняно з концептуальною версією? Відповідь на нього ми отримаємо вже незабаром.