Кращі автомобілі в кіно у 2017 році

294

ТОП кращих автомобілів в кінострічках 2017 року.

Кожен рік на світові екрани виходить велика кількість кінострічок. Звичайно, максимальну увагу публіки направлено до фільмів з Голлівуду, які традиційно роблять світову касу. Як ви знаєте, кіно і автомобілі не можуть існувати один без одного. Тому ми часто бачимо на екрані безліч приголомшливих автомобілів, які прикрашають будь-який фільм. Давайте подивимося найкращі автомобілі, які можна було побачити в кінострічках 2017 року.

Треба визнати, що в 2017 році, на відміну від минулого року, у нас був багатий вибір для відбору кращих автомобілів в кіно. Отже, ось список кращих авто з кінострічок року, що минає.

«Джон Двк 2»

Друга частина фільму «Джон Двк» принесла шанувальникам не тільки нову інтригу. У другій частині культової кінострічки головний герой фільму відмінно поєднується з першим поколінням Ford Mustang 1969 року. Сподіваємося, що в третій частині фільму ми побачимо більше рідкісних і приголомшливих авто.

«Логан»

Кращі автомобілі в кіно у 2017 році

У фантастичному фільмі «Логан», знятому за коміксами Marvel і є частиною серії фільмів «Люди Ікс» і третім фільмом про Росомаху, не так багато автомобілів, на які б варто було звертати увагу. За винятком стильного лімузина Chrysler.

«Форсаж-8»

Кращі автомобілі в кіно у 2017 році

Багатьох шанувальників серій фільмів «Форсаж» кінострічка перестала влаштовувати десь приблизно на 5-6-ї частини. Тим не менш «Форсаж» залишається культовим і одним з найбільш касових фільмів. Приклад тому – успіх 8-ї частини картини з традиційно величезною кількістю приголомшливих автомобілів та неймовірних трюків, багато з яких зняті без використання модної сьогодні комп’ютерної графіки.

Так, у 8-му фільмі «Форсажу» безліч дурних речей. Особливо сценаристи і режисери перегнули з підводним човном в кінці картини. Але тим не менш публіка поки схвалює те, що робить команда «Форсажу». Що стосується автомобілів в останньому фільмі, то ми не можемо не відзначити, що творці картини включили в деякі сцени новомодний тренд автономних транспортних засобів, що, погодьтеся, вражає. У підсумку картина хоч і вийшла суперечливою, все одно заслуговує уваги. Особливо через велику кількість автомобілів і автотрюков.

«Лоурайдери»

Творці «Лоурайдерів» включили в фільм безліч рідкісних класичних автомобілів, які прикрасили його своєю витонченістю. До речі, можливо, це одна з кращих кінострічок за останній час на тему шоу-змагань лоурайдерів. Погодьтеся, ця особлива культура цікава не тільки жителям Америки. Цим видом автотранспорту захоплюються сотні тисяч людей по всьому світу. Думаємо, що вони вдячні творцям фільму.

«Малюк на драйві»

Кращі автомобілі в кіно у 2017 році

Так, від фільму «Малюк на драйві» очікували більшого. На жаль, кінокартину дивитися не дуже цікаво. Тим не менше цей фільм досі обговорюють. Вся справа в тому, що тут зібрана, напевно, найкраща за останні роки музика, а також використовуються неймовірні трюки. Наприклад, дріфт Subaru WRX у вузькому провулку можна дивитися нескінченно.

«Вибухова блондинка»

Кращі автомобілі в кіно у 2017 році

Ми думаємо, що без Шарліз Терон фільм «Вибухова блондинка» можна було б не дивитися. У цій кінострічці ви не тільки можете побачити класні бойові прийоми головних героїв, але і безліч визначних автомобілів і автотрюков. Найцікавіше, що в цьому фільмі, коли справа стосується якоїсь різанини або боротьби героїв, завжди в кадрі присутній автомобіль. Це зайвий раз доводить, що кіномистецтво без автомобілів не може існувати.

«Удача Логана»

Цей фільм – спроба створення альтернативи культовим кінострічкам за мотивами «Друзів Оушена». Варто зазначити, що ця картина вийшла невдалою по багатьом параметрам: частина персонажів не розкрита, практично немає автомобілів. Тим не менш картина при першому перегляді тримає вас перед екраном, оскільки вам цікаво, чим усе закінчиться. Також у фільмі є декілька чудових сцен з автомобілями. Але, на жаль, їх мало.

«Той, що біжить по лезу 2049»

Кращі автомобілі в кіно у 2017 році

Новий фільм «той, що Біжить по лезу 2049» в результаті вийшов за рамки оригінальної всесвіту, яку ми бачили в першій картині. В першу чергу він приголомшує візуально. Деякі сцени вражають уяву. Особливо коли на екрані з’являються літаючі автомобілі.

Примітно, що ці літальні транспортні засоби навіть мають логотип компанії Пежо. Самі розумієте, з чого б це.

«Овердрайв»

Кращі автомобілі в кіно у 2017 році

Це жалюгідна спроба відібрати популярність у фільмів «Форсаж». Але судячи з відгуків публіки і критиків, творцям фільму це не вдалося. Хоча варто визнати, що за кількістю цікавих автомобілів картина «Овердрайв» цілком може змагатися з набридлими автомобілями «Форсажу».

Правда, автомобілі, які знімалися в «Овердрайві», заслуговують кращого фільму.

«Водила»

Кращі автомобілі в кіно у 2017 році

«Водила» – невелика кінокартина-бойовик, яка дебютувала на Netflix з типовим сюжетом. Герой фільму виходить з в’язниці і повертається до свого кримінального минулого. Після чергового пограбування все пішло не так. У підсумку весь фільм герой картини змушений рятуватися з вкраденими грошима від переслідувачів.

Найцікавіше, що майже вся дія фільму відбувається в машині. Це, звичайно, трохи втомлює, хоча і зроблено творцями фільму навмисно. Це, за їх словами, цікавий і досить класний киноэксперимент. Вийшов він, судити вам.

Підсумок

Також в цьому році варто згадати про таких автомобілях, які з’являлися в кіно в 2017 році:

– «Вартові Галактики. Частина 2»: Ford Mustang (друге покоління)

– «Тачки 3»: безліч відомих моделей автомобілів

– «Людина-павук»: Audi TT

Заглядаючи в 2018 рік, ми також очікуємо появи нових кінокартинах безлічі цікавих автомобілів. Наприклад, вже сьогодні ви можете побачити в трейлері фільму «Чорна пантера» захоплюючу автомобільну погоню.

Буде що подивитися і шанувальникам віртуальної реальності у фільмі «Першому гравцеві приготуватися». В тому числі кілька приголомшливих автомобілів буде і в картині «Солдат». Але головна увага – на «Місія нездійсненна 6», де ви насолодитеся безліччю не тільки автомобільних трюків, але і легендарних мотосцен.

Загалом, буде весело!