Мітсубіші Паджеро Спорт подешевшає на 200 тис рублів і ось чому

234

Мітсубіші Паджеро Спорт буде коштувати на 200 тис дешевше

У Росії Мітсубіші Паджеро Спорт подешевшав відразу на 200 тис. рублів. Це не знижка та не унікальна пропозиція, зниження вартості позашляховика відбулося в основному через те, що була запущена збірка японського автомобіля в Калузі. Mitsubishi Pajero, згідно з офіційним сайтом з цього часу коштує від 2.199.000 рублів (механічна шестиступінчаста, 2.4 літровий дизельний двигун). А за рахунок продажу старого автомобіля по трейд-іну і знижкам, позашляховик стане доступний за 1.899.000 рублів. Зовсім інша справа.

В мінімалці потужність двигуни відповідає 181 к. с., безумовним фактом триває наявність фірмової системи повного приводу Super Select II в яку входить роздавальна КПП з двома передачами.

В іншому автомобіль не відрізняється особливою розкішшю, за винятком наявності багатої комплектації систем ABS, EBD, EDA, ESP, ASR, HHC. Але на відміну від кросоверів це не так важливо для Pajero. Адже це повноцінний позашляховик і завдання перед ним ставляться інші – проїхати там, де більшість інших позашляховиків засядуть.

Зниження цін спостерігається і в більш дорогих комплектаціях: Intense, Instyle і Ultimate. Скрізь на 200 тис. рублів.

Найдорожча версія моделі тепер буде коштувати 2.799.990 рублів.

Дивіться також: Мітсубісі розкрила комплектації 2017 Паджеро Спорт для Росії

Зовнішній вигляд позашляховика третього покоління серйозно змінився, в порівнянні з минулою моделлю, став молодіжним і дуже сучасним. Pajero Sport їздить на колісній базі в 2.800 мм, також як попереднє покоління, не змінилася ширина – 1.815 мм, але позашляховик став довшим на 90 мм (4.785 мм) і дещо зменшився у висоту, на 35 мм, до 1.805 мм. Кліренс збільшився до 218 мм, на 13 мм.

Хочете дізнатися все про новинку? Тоді ласкаво просимо на статтю: Вся інформація про 2016 Мітсубісі Паджеро Спорт