Кросовер Hyundai Santa Fe четвертого покоління був представлений в Кореї

236

2019 Hyundai Santa Fe: перші фотографії з Кореї

Південнокорейське підрозділ Hyundai випустила перші офіційні зображення і технічні деталі нового покоління кросовера Santa Fe – одному з небагатьох середньоцінових позашляховиків, що залишилися в продажу на території РФ, вартість на третє рестайлінгової покоління якого починається від 1.8 млн і закінчується 2.4 млн рублів.

Кросовер Hyundai Santa Fe четвертого покоління був представлений в Кореї

При вивченні дизайну стає зрозуміло, що творців кросовера явно надихнули більш ранні моделі з останніх Kona і Nexo. 2019 Хендай Санта Фе отримав скульптурний сміливий передок, з великою фальшрешеткой радіатора в оточенні струнких фар.

Інтер’єр позашляховика Hyundai опублікувала і ці фотографії) виглядає абсолютно по-новому, у порівнянні з нинішнім поколінням. Він отримав принципово нову приладову панель з переробленої центральною консоллю і інформаційно-розважальною системою, по всій видимості, зробленої в такому ж «ширяючому» стилі, що на Mercedes-Benz. Hyundai намагається створити преміум-якість в середньоціновому сегменті. Старається з усіх сил.

Кросовер Hyundai Santa Fe четвертого покоління був представлений в Кореї

Частина «прибирання», по всій видимості, стала цифровий, хоча по зображенню ми не можемо точно визначити. Зате легко видимі інші зміни, начебто двухтоновой шкіряної обробки салону, багатофункціонального керма, задніх вентиляційних отворів, електричних дзеркал. Двузонний клімат-контроль також присутня.

Hyundai стверджує, що 2019 Santa Fe вже отримав такі трендові високотехнологічні «фішки» підключення смартфонів до автомобіля, як бездротова зарядка смартфона Apple CarPlay, MirrorLink і система розпізнавання голосу, яку можна активувати за допомогою спеціальної кнопки, розташованої на рульовому колесі.

Технології конкурента японських брендів на зразок Nissan X-Trail/Rogue також тільки виграють від систем допомоги водієві, таких як Collision warning (система попередження про небезпеку зіткнення), Lane departure warning (попередження про ненавмисному покидання смуги руху), Lane departure assistance (помічник руху в смузі), Driver warning (попередження водія), Frontal collision avoidance (система, що дозволяє уникнути лобового зіткнення).

Кросовер Hyundai Santa Fe четвертого покоління був представлений в Кореї

Четверте покоління Санта-Фе в довжину стало 4.770 мм, в ширину – 1.890 мм, що збільшило показники попереднього покоління приблизно на 70 мм і 10 мм відповідно. Збільшилася колісна база, хоча Hyundai не розкриває наскільки.

Кросовер Hyundai Santa Fe четвертого покоління був представлений в Кореї

У Південній Кореї 2019 Hyundai Santa Fe буде доступний з трьома різними двигунами: 2,0-літровим бензиновим, 2,0-літровим і 2,2-літровим дизелем, «прикрученими» до восьмиступінчастою автоматичною коробці передач.

Поки невідомо, чи з’являться в майбутньому інші трансмісії і двигуни, але автовиробник каже, що позашляховик “є першим Hyundai, який буде оснащений електронною системою повного приводу (HTRAC), яка активно контролює момент і потужність у відповідності з режимом руху”.

Дивіться також: Volkswagen скоро почне продавати позашляховик Teramont (Atlas)

Стартова ціна – 28,9 млн юанів, що еквівалентно $26,512 за поточним обмінним курсом, в той час як модель більш високого діапазону встановить для своїх майбутніх покупців цінник, який розпочинається від 36,8 млн юанів ($33,760).

Кросовер Hyundai Santa Fe четвертого покоління був представлений в Кореї

Європейська версія позашляховика пройде світову прем’єру через місяць на Женевському автосалоні, в березні 2018 року.