Міліцейська Лада 2101, реакція американців: Відео

265

Американці продовжують тестувати радянські автомобілі: Відео

Радянські автомобілі в США! Видеоблогер Павло Суслов (YouTube канал Pavel Suslov) продовжує знайомити своїх американських друзів з відреставрованими автомобілями країни Рад. У новому випуску американці прокотилися на міліцейській «Копійці», приміряли кашкет і виписали пару штрафів.

Автомобіль розфарбований у кольори радянської міліції 70-х років з гучномовцем і мигалками на даху, а також з гербом на борту виглядає дуже ефектно в антуражі американських вулиць.

Незважаючи на те, що хлопці вже тестували інші відреставровані вітчизняні автомобілі, здивування при вигляді міліцейського седана приховати вони не змогли. В черговий раз…

Перше на що вони звернули увагу, наявність механічної КПП. Нонсенс! Як ці російські примудрялися їздити на механіці і при цьому ловити злочинців?! «Міцний мозок потрібен», – підсумував один з випробувачів.

Дивіться також: Німці в шоці: Лада Нива проти Бентлі Бентайга

Далі в поле зору потрапив жезл. Перші асоціації американців при вигляді його були з лазерним мечем із Зоряних воєн. Друга асоціація була взята з реального життя. Це дубинка? Немає. Це жезл для зупинки. «Я думав, вони заб’ють тебе, як наші Лос Анжеловские поліцейські», було відповіддю американця.

Ззаду немає захисного скла між співробітниками і злочинцем сидять на задньому сидінні. Яка демократія була в Радянському Союзі! Всі були рівні, і ніхто нікого не боявся! В Америці справжнього цього по всій видимості неможливо уявити.

Турбіни немає, двигун видає всього 75 л. с. Замало буде. Але зверніть увагу наскільки ідеально чисто в підкапотному просторі. Цей автомобіль був відновлений з турботою про дрібниці і зберігається в дуже хороших умовах. Що відразу ж було відзначено вивчали автомобіль. Салон також по всій видимості абсолютно автентичний. Рація, органи управління спецсигналами, мікрофон гучномовця.

Цікаво також відзначити, що в США є свій аналог ДАІ, званий Highway Patrol. Функції абсолютно ті ж, що і у вітчизняного підрозділу охорони правопорядку на дорогах.

До слова сказати, кашкет, вона також не залишилася без уваги.

Загалом, як завжди старий автопром СРСР викликає бурю позитивних емоцій і гарного настрою у всіх, хто його бачить в Лос – Анжелесі. Навіть дівчата фоткаються поруч. Раритет всім по душі!