Трейлер шостий частини 2018 «Місія нездійсненна: Наслідки»

259

Трейлер з Томом Крузом шостий частини «Mission: Impossible – Fallout»

Випущений один з перших трейлерів до нового фільму 2018 «Місія нездійсненна: Наслідки», як завжди з незмінним старим Томом Крузом, який вкотре врятує світ від лиходіїв, зробить з десяток нереально крутих трюків у повітрі, на воді, в автомобілі і на мотоциклі, і сдобрит все це дія колючими фразами, гумором і фірмовою посмішкою Тома.

Це шоста Місія Круза, по стопах «Rogue Nation» («Плем’я ізгоїв»), який вийшов у 2015 році.

У шостій частині «Fallout» побачимо знайомих за попередньої частини акторів, у тому числі Ребекку Фергюсон в ролі Ільзи Фауст, звичайно ж Алека Болдуіна в образі Алана Ханли, Шона Харрісона, який грає Соломона Лейна.

У акторський склад також потрапили: Мішель Монахен, Ванесса Кірбі, Генрі Кавілл, Анджела Бассетт і інші знамениті або колоритні актори і актриси.

Як і всі попередні фільми «M:i», шоста серія «Наслідки» не обійдеться без трюків на автомобілях і трюкацтва в повітрі. Ми побачимо, Круза за кермом старої BMW 5-ї Серії Е28, також на мотоциклі і вертольоті.

Дивіться також: Кращі автомобілі в кіно у 2017 році

Mission: Impossible-Fallout вийде в прокат 27 липня. «Ітан Хант і його команда, а також нещодавно приєдналися до них союзники, змушені діяти наввипередки з часом, коли нова місія йде не за планом».