Mercedes представив незвичайну відео рекламу S-класу

256

Рекламний ролик Мерседес S-класу зі спецефектами.

Оскільки лев є так званому королем джунглів серед усіх звірів, то у креативного відділу маркетингу Мерседес не було головного болю при виборі тварини, яке повинно було стати обличчям рекламного відео ролика нового S-класу модельного ряду 2018 року. У підсумку завдяки цікавим сценарієм, спецефектів, на рівні не гірше якого-небудь американського блокбастера і гарної музики, вийшов приголомшливий гарний рекламний ролик, який заслуговує на звання кращої авто реклами.

Ні, дія в рекламі відбувається не в Нарнії чи іншій країні базується на фантазії письменників. Дія у відео ролику відбувається в наші дні, де в якості головного героя бере участь лев, який є власником гібридного розкішного S-класу 2018 року.

Найцікавіше, що на екрані, крім автомобіля дивує і сам лев, чиє обличчя виконано на найвищому рівні. Подібну комп’ютерну графіку можна побачити зазвичай тільки у високобюджетних Американських фільмах.

Але, незважаючи на приголомшливу комп’ютерну графіку, рекламний ролик, звичайно, спрямований на особливості нового седана і особливої його функціональності.

Головна особливість нової моделі S-класу це велика кількість функцій комфорту (клімат-контроль, опалення, охолодження, освітлення, масаж тощо). Всі опції комфорту, якими оснащуються нові моделі S-класу, пропонують водієві індивідуальні настройки різних опцій, що дозволяють йому насолоджуватися поїздкою за кермом розкішної машини.

За словами представника Мерседес, сенс цього рекламного ролика, це показати майбутньому покупцям S-класу, що новинка оснащена всім необхідним, щоб у разі необхідності піднімати настрій навіть тим водіям, які з якихось причин сіли за кермо у роздратованому стані.

Так що якщо ви роздратовані чомусь після напруженого дня на роботі, то Мерседес-Бенц S-класу виправить ваш настрій за лічені секунди.