Ось що станеться, якщо залити в бензобак «Кока-Колу»

265

Що буде, якщо замість бензину в машину залити «Кока-Колу».

Більшість з нас, напевно, і не думали про те, що станеться, якщо в паливний бак замість бензину залити яку-небудь рідину. Але в століття популярності в Мережі відео незвичайного змісту можливо все. Ми знайшли для вас на просторах Інтернету один дивний ролик, в якому його автор вирішив дізнатися, чи зможе автомобіль працювати на «Кока-Колі».

Дивіться також: Що відбудеться, якщо замість моторного масла, залити в двигун Кока-Колу

Автор цього дивовижного відео веде свій канал (TechRax) на YouTube. Там ви можете знайти і інші шедеври його творчості, де його автор знищує різні речі. Особливою популярністю на ресурсі користуються ролики експериментів з iPhone та іншими смартфонами.

І ось нещодавно на каналі з’явився один з найбільш цікавих експериментів, де автор відеоблогу залив у бак BMW 325i 2003 року випуску велику пляшку «Кока-Коли».

Давайте подивимося, як пройшов цей сміливий експеримент, про який, можливо, думали багато, але не наважувалися провести щось подібне.

Ось що станеться, якщо залити в бензобак «Кока-Колу»

Варто відзначити, що в баку BMW, за словами автора ролика, перед експериментом було залито трохи палива, до якого було додано 2 літри звичайної «Кока-Коли», після чого блогер сів за кермо, завів машину і відправився в шлях назустріч невідомості.

У підсумку через кілька хвилин на приладовій панелі автомобіля з’явився значок «Чек двигуна», і автомобіль заглох. Далі, природно, блогер не зміг реанімувати бідний BMW.

Дивіться також: Ось як буде виглядати моторне масло якщо його довго не міняти

Потім автор ролика зробив технічну діагностику автомобіля, щоб дізнатися, що вийшло з ладу і у скільки обійдеться відновлювальний ремонт машини після сміливого експерименту. Виявилося, що в результаті використання замість бензину газованої води автомобіль потребує як мінімум прочищенню всієї паливної магістралі, а також у ряді інших ремонтних робіт.

Загалом, список робіт після діагностики виглядає переконливо і обійдеться власнику авто в круглу суму.

Так що, на жаль, «Кока-Кола» на відміну від рідин для очищення різних поверхонь не підходить в якості альтернативи палива. Але це і логічно.

Незважаючи на дурість цього експерименту, цей ролик за 5 днів вже подивилися 2,4 млн осіб. Виявляється, багатьом було цікаво дізнатися, що ж станеться, якщо в бак залити «Коку».

Але, напевно, всупереч здоровому глузду, це все-таки повинен був хтось зробити.

Ми вважаємо, що у блогера TechRax набагато краще виходить робити експерименти зі смартфонами. Наприклад, ось один з його найбільш безглуздих роликів, в якому він перевіряє, що станеться з iPhone, якщо покласти його в гарячу вафельницю.