Зявилися офіційні технічні дані про нової Тойота Камрі для РФ

256

Технічні дані Toyota Camry: Революції не сталося

У базах Росстандарт з’явилися технічні дані про нової Тойота Камрі, яка в найближчому майбутньому з’явиться на дорогах Росії. Це так зване «Схвалення типу транспортного засобу», ОТТС.

Як стало відомо з документу, оновлений седан отримає абсолютно не змінилася лінійку двигунів, порівняно з тими моторами, які ставилися на рестайлінгову версію VII покоління:

Зявилися офіційні технічні дані про нової Тойота Камрі для РФ

2.0-літровий чотирициліндровий мотор на 150 л. с. Це атмосферний двигун 6AR-FSE і він добре відомий усім власникам Camry нинішнього покоління. Технічно простий і безпроблемний мотор з заявленим витратою палива в 7.2 літра/100 км, за фактом витрачає близько 10-ки літрів.

Зявилися офіційні технічні дані про нової Тойота Камрі для РФ

2.5-літровий двигун на 181 к. с. Другий силовий агрегат (2AR-FE) також не зробив революції. Незважаючи на те, що на автомобільних ринках Азії, Європи і деяких інших країн йому на зміну прийшов більш потужний варіант на 206 к. с. з майже 250 Нм крутного моменту, для Росії було прийнято рішення залишити силовий агрегат зарекомендував себе з кращого боку.

Зявилися офіційні технічні дані про нової Тойота Камрі для РФ

3.5-літровий шестициліндровий двигун на 249 к. с. Самий об’ємний і потужний мотор отримав ряд доробок, у зв’язку з чим він змінив індекс на 2GR-FKS. В інших країнах світу цей мотор йде з 305 к. с. і 365 Нм крутного моменту. Спеціально для Росії, з причин оподаткування, потужність була знижена до 249 к. с., тобто залишилася колишньою, як у нинішнього покоління V6. Мотор отримав збільшену ступінь стиснення, змінену систему регулювання фаз і комбінований впорскування.

Два перших силових агрегату в списку будуть працювати з шестиступінчастою АКПП. Топовий двигун отримає можливість агрегатированния з восьмиступінчастою автоматичною КПП.

Як підсумок ніякої революції, крім зміни зовнішності, для Камрі не сталося. Технічно це залишається виключно консервативним автомобілем, в який впровадження нових технологій не відбувається не тільки через політику самої компанії, але і «завдяки» вітчизняного оподаткування.

У документі прописана і комплектація седана: ЕРА-ГЛОНАСС, система моніторингу тиску в шинах, клімат-контроль, ESP (система стабілізації).

Про збірку. Вона буде виключно російська, моделі будуть випускатися на заводі японської під Санкт-Петербургом. Продажі почнуть у квітні місяці. Про вартість новинки поки нічого не відомо, але швидше за все вона збільшиться з сравеннию з попереднім поколінням Camry, яка зараз коштує від 1.4 до 2.0 млн. рублів.

Дивіться також: Перший огляд кросовера 2018 Toyota C-HR | Зустрічають по одягу

Автомобіль буде базуватися на новій платформі TGNA, вона модульна і вже розійшлася по різних моделей Toyota, зарекомендувавши себе з кращого боку.