Кріштіану Роналду одним з перших показав свій новенький Bugatti Chiron

271

Кріштіану Роналду став володарем Bugatti Chiron

Кріштіану Рональду ходить під щасливою зіркою. Португалець, якому 32 роки має, напевно, всім, що тільки можна побажати молодому і успішній людині від цього життя. Талант, світове визнання цінителів футболу, визнання експертів, які вважають Роналду самим різнобічним і досконалим футболістом у світі, красиві жінки, троє дітей і звичайно ж гроші з автомобілями. Все це у Роналду в надлишку.

Але як всім відомо, апетит приходить під час їжі. Мало володіти десятками спорткарів, потрібно обов’язково стати володарем чогось особливого, чогось вкрай обмеженого і карколомного. Буггаті Чирон підійде? Цілком.

На підтвердження покупки Роналду був відображений на відео виїжджають зі свого будинку (імовірно це його будинок). Це один з перших офіційних показів Chiron в приватних руках серед знаменитостей. Футболіст по всій видимості задоволений своїм придбанням.

За деякими даними покупка обійшлася Кріштіану в кругленьку суму, 2.5 млн. євро. Втім, якщо згадати те, що Роналду витратив всього 5 годин 15 хвилин ігрового часу на полі для того щоб заробити 2 млн євро на Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, проблем з придбанням Chiron у нього точно не було. Ну може замість 3.5 довелося відіграти 4.5 матчу заради своєї нової іграшки.

У колекції футбольного віртуоза є багато цікавих і рідкісних моделей, включаючи Ferrari, Lamborghini, спорткари Mercedes-Benz та інші. Взагалі помічено, що португалець віддає перевагу саме спорткари і чим дорожче і эксклюзивней вони, тим краще.

Максимальна на сьогоднішній день швидкість Bugatti Chiron в 420 км/год досягається завдяки 1.5 тис. л. с. двигуна W16, який робить можливим розгін до 100 км/год за 2 секунди рівно і динаміку розгону до 321 км/год за 14 секунд! А нещодавно гіперкар встановив рекорд у заїзді від 0-400-0 км/ч. На проходження вправи йому знадобилося 41.96 секунди!