Водій BMW X5 зіштовхнув з дороги вантажівка

251

Власники BMW на стільки суворі, що для них потрібно робити окремі дороги.

Нещодавно на одній з трас нашої неосяжної Батьківщини трапилася дуже небезпечна аварія, в якій власник BMW X5 в черговий раз зміцнив поширений стереотип щодо водіїв BMW. Мова йде про припущенні деяких автолюбителів про те, що водії BMW частіше схильні діяти нерозумно за кермом. Насправді, звичайно, такі помилки роблять власники будь-яких авто. Хоча варто визнати, що потужні спортивні версії BMW часто провокують своїх власників на необдумані вчинки.

Справа в тому, що ця аварія зайвий раз доводить, що якщо ви щось хочете зробити за кермом, думайте про інших учасників дорожнього руху і можливі наслідки. Особливо якщо це відбувається на слизькій зимовій дорозі.

Подивіться цей ролик з жахливою аварією, якої могло б і не бути. Цікаво, куди поспішав водій BMW X5 (ймовірно, це модель X5 M або M50d)? Чи він думав, що повний привід кросовера легко змінить закони фізики? Або ж він поспішав кудись і у нього є поважна причина подібної поведінки на дорозі? Але в будь-якому випадку це його не виправдовує. Якщо, звичайно, він не віз в лікарню людини, який потребував термінової допомоги.

Ось вам приклад, до чого призводить поспіх на дорозі. Особливо на зимовій дорозі. Пам’ятайте, що ні позашляховик, ні кросовер і ні повнопривідний легковий автомобіль не здатні протистояти законам природи. Повний привід не врятує вас у разі якщо машина втратила зчеплення з дорожнім покриттям. Не забувайте, що повний привід має переваги тільки при рушанні з місця. Під час руху всі без винятку автомобілі підкоряються законам фізики. Також пам’ятайте, що якщо вашу машину понесло (особливо якщо її вага становить понад 2 тонн), то зупинити її буде досить проблематично навіть для досвідчених водіїв.

Водій BMW X5 зіштовхнув з дороги вантажівка

В цьому ж прикладі видно, як одна помилка водія була ускладнена іншою помилкою, в результаті чого кросовер Х5 вдарила вантажівка. У результаті вантажівка в буквальному сенсі злетів з дороги в кювет.

На жаль, у нас немає інформації про постраждалих у цьому ДТП. Сподіваємося, що в аварії ніхто не постраждав.

Бережіть себе на дорогах і думайте про всіх учасників дорожнього руху. Дотримуйтесь ПРАВИЛ дорожнього руху. Вчіться на помилках інших, благо відео прикладів різних аварій сьогодні дуже багато в Мережі. Удачі на дорогах!