Трейлер: десята Джімхана стане самою крутою за весь час

301

Gymkhana 10 Кен Блоку обіцяє стати самої божевільної за всю історію

Hoonigan в десятій реінкарнації Gymkhana обіцяє стати найбільш багатою на небезпечні і яскраві трюки частиною автомобільного видеосериала від Кена Блока.

Дивіться також: Тюнінг автомобіля Кена Блоку до 1.400 коней

Hoonigan, компанія, яка стоїть за зйомками всіх трюкових відео Кена Блоку, тільки що опублікувала черговий трейлер спільного ювілейного проекту, Gymkhana 10. У новому фільмі будуть показані п’ять різних автомобілів в п’яти різних локаціях і як обіцяє Блок, це буде крутий Джімхана за всю історію проекту.

Трейлер: десята Джімхана стане самою крутою за весь час

В трейлері показані переможець Pikes Peak – Джефф Сварт і телезірка з США – Роб Дайрек, які міркували про Кен Блок і його вміння за кермом автомобіля. Також було показано, що в доповнення до відомого 1.400 сильному повнопривідного Hoonicorn Mustang, Блок сяде за кермо вінтажного Ford Escort Cosworth і по всій видимості пікапа Ford 1970 року, який реставрується і готується до зйомок.

Трейлер: десята Джімхана стане самою крутою за весь час

За чутками, Блок буде знімати нове відео у тому числі в декораціях Детройта, принаймні це пояснює появу автогонщика-шоумена в напівзруйнованому місті минулого тижня. Чотири інших місця продовжують залишатися загадкою. У трейлері до Джімхана 10 говориться, що остання частина «охопить весь глобус». Так що чекаємо і ворожимо куди ще занесе Кена в його пошуках екстриму.