Топ 5 фактів про рестайлінгової Toyota Hilux

233

Цікаві факти про оновлений Тойота Хайлюкс

Офіційно оновлений позашляховик Тойота Хайлюкс як вимовляють назву моделі японського пікапа у нас в народі або в правильному написанні кирилицею – Хайлакс. Дідусь живе і живе, не перестаючи радувати фанатів по всьому світу, в тому числі і в Росії, своїми поліпшеннями з покоління в покоління.

Дивіться також: Огляд: 2016 Toyota Hilux

Здається, зовсім недавно, всього кілька років тому, вийшло останнє покоління роботяги, красеня і просто не убиваемого пікапа, а японці зважилися на новий крок у поліпшенні одній зі своїх найстаріших моделей виробництво якого почалося в далеких 60-х роках. З’явилася інформація, якою можна цілком довіряти – вийшла рестайлінгова версія моделі. У сьогоднішньому топі фактів розглянемо найцікавіші дані про оновлену новинці.

Факт №1 Зміни на обличчя

Топ 5 фактів про рестайлінгової Toyota Hilux

При перегляді фотографій оновленого Hilux мимоволі ловиш себе на думці, що перед тобою зовсім інший автомобіль. Це не Хайласкс, а ТАКОМА. Точно-точно, Таке. Фронтальна світлотехніка стала більш вираженою, підкреслено гордовитої, майже як у старшого побратима із США, раздавшись в широчінь.

Оптика за собою потягнула зміни фронтальної радіаторної фальшрешітки. Остання стала плоскої і з неї «злізла» велика частина хрому.

Дивіться також: Тест-драйв: Подорож до Ісландії на Тойота Хайлюкс

Бампер змінився як в загальному, так і в деталях, зміні піддалися як центральний повітрозабірник, так і «ніші» для противотуманок.

Топ 5 фактів про рестайлінгової Toyota Hilux

Якщо говорити про інших частинах кузова, ніяких видимих значних змін тут не спостерігається. Вірніше, їх немає взагалі. Весь зовнішній фейсліфтінг обмежився змінами передній частині авто.

Факт №2 Плюс одна комплектація

Топ 5 фактів про рестайлінгової Toyota Hilux

Щоб урізноманітнити зовнішність пікап обзавівся однієї нової комплектацією. Топова версія отримала назву Rocco. Це більш прохідна версія Хайлакс зі збільшеним дорожнім просвітом, новими 18-дюймовими колесами з внедорожной гумою, посиленим захистом днища, пластиковими розширювачами арок коліс. Шильдик «Rocco» додається.

Факт №3 Салон не змінився взагалі

Топ 5 фактів про рестайлінгової Toyota Hilux

Всередині інтер’єру ніяких особливих змін придумано не було. Все залишилося на колишньому місці, в тих же колірних рішеннях і виконано все це з тих же матеріалів що і раніше.

Топ 5 фактів про рестайлінгової Toyota Hilux

Салон Hilux це взагалі окрема тема для розмови. Він виконаний дуже вдало і дійсно виникає резонне питання, навіщо міняти продуману модель інтер’єру, якщо і так все працює на п’ятірку? Взагалі, якщо абстрагуватися від усвідомлення того, що ми говоримо про пікап, суто утилітарному автомобілі, і подивитися окремо на фотографії салону, може здатися, на фотографіях представлений інтер’єр якогось досить навороченого позашляховика. Впевнений, що це чудовий комплімент команді розробляла нутрощі даного авто.

Факт №4 захист від ударів нікуди не пішла

Топ 5 фактів про рестайлінгової Toyota Hilux

Оскільки основа цілком перейшла від попередніх версій пікапів, то сумніватися в витривалості автомобіля не варто. Головною відмінністю моделі з 1968 року була саме її неймовірна виживання. Top Gear навіть зняв цикл серій в яких трійця нещадній намагалася знищити Тойоту. Не вийшло…

Факт №5 Пікап залишається з колишньою лінійкою двигунів

Топ 5 фактів про рестайлінгової Toyota Hilux

Hilux 2016 окремої поставляється з чотирма варіантами двигунів, двома турбодизельними і двома бензиновими атмосферними моторами. Два перших силових агрегату – це 2,8-літровий турбодизель, потужність якого становить 174 кінських сил і 448 Нм крутного моменту. Для тих, хто бажає мотор поменше, є турбований дизельний двигун об’ємом 2.4 літра, який між тим ненабагато поступається своєму старшому побратиму: 160 л. с. і 400 Нм крутного моменту.

Бензинові двигуни – 2,7-літровий двигун з чотирма циліндрами з 164 к. с. і найпотужніший 4,0-літровий V6, потужність якого досягає 278 кінських сил.

У Росії на даний момент доступні дві дизельні комплектації: 2.4 D з механічною КПП і 2.8 D з автоматичною коробкою передач.

Щось зміниться в цьому плані в рестайлінгової версії 2018 року? Ні!

Дивіться також: Скільки радіокерованих іграшкових машин потрібно щоб відбуксирувати Toyota Hilux? | Відео

Підсумок. За фактом Тойота зробила хитрий, але передбачуваний хід, – підігнала під оновлюваний модельний ряд Camry, Prado, Land Cruiser, Corolla і свій практичний фермерський вантажівка. Хто сказав, що утилітарні автомобілі не повинні виглядати круто? Hilux це заслужив.