Зявився електричний Хаммер – ось він який: Відео

283

Електричний Hummer H1 розрекламований Шверценегером з’явився на відео

Він повернувся, як і обіцяв…

Перший офіційний видеодебют електричного червоного Хаммера, модель H1 EV, відбувся! Нова екологічно чиста кастомний версія Hummer представлена кількома тижнями раніше Арнольдом (ака Термінатор) Шварценеггером з’явилася на відео, дефілюючи і позую на тлі заміської природи та боксів.

Дивний вибір для складання електричної версії автомобіля, скажемо відразу. Величезний військовий цегла не знайомий зі словом «аеродинаміка», важкий як динозавр навряд чи можна назвати ідеальною версією електрокара. Напевно, не варто покладатися і на велику дистанцію переміщення на одному заряді акумуляторних батарей, далеко від розетки краще не їхати… Швидше H1 EV стане автомобілем другого або третього плану, позашляховиком для офф-роуд поїздок вихідного дня (знову ж таки в найближчий лісок або поле) або змагань серед таких же электровнедорожников.

Зявився електричний Хаммер - ось він який: Відео

Масове виробництво цього монстра, що б’ється струмом, поки стоїть під великим питанням, Kreisel Electric зробила його в якості демонстраційного примірника можливостей своїх технологій.

Дивіться також: Відео: драгстер з Hummer, 3.000 л. с. від 10 літрового V8

Батарея досить ємна, на 100 кВт-годин, але можливо пакет акумуляторних батарей буде збільшено в два рази при необхідності форсувати серйозне бездоріжжя.

Зявився електричний Хаммер - ось він який: Відео

Короткий опис основних характеристик Kreisel Electric Hummer H1 EV:

Два електромотора на 360 кВт, повний привід

Батарея на 100 кВт розрахована на 300 км без підзарядки

Максимальна швидкість до 120 км/год

Загальна споряджена маса – 3.3 тонни

Зявився електричний Хаммер - ось він який: Відео

Зявився електричний Хаммер - ось він який: Відео

Не перший раз Kreisel робить подібні електрокари і не вперше застосовує в своїх промоушен компаніях Арнольда Шварценеггера. На початку 2017 року Шварцу європейська тюнінг фірма зробила електричний G-Wagen.

Електрична версія Геліка обзавелася 482 електричними кіньми, 5.6 секундами до 100 км/год і 300 км пробігу на одній зарядці.

Зявився електричний Хаммер - ось він який: Відео