Дуже потужна 500 ватна світлодіодна лампа: Відео

232

Яскравість цієї світлодіодної лампи може затьмарити Сонце

Не дивіться на цей світлодіод, інакше ослепните.

Візьміть будь-яку технологію і практично гарантовано ви дізнаєтеся, що серед вкрай технологічних і продуманих речей є топові їх версії. Зазвичай це такі дорогі, найпотужніші і високо-інженерні версії які тільки можна дозволити собі купити на ринку, що важко уявити собі людину, який міг би бажати придбати її для себе. У світі освітлення в приклад можна навести світлодіоди Yuji LED “Daylight 5600K” на 500 Ватт. Вартість їх засліплює не менше їх яскравості- $500.

Дивіться також: Види передніх фар: Роз’яснення

Якщо порівняти 500 ватяну версію світлодіодів зі звичайними лампами дальнього світла в автомобілях мимоволі здивуєшся. Лампа має величезну сорочку охолодження, кілька вентиляторів, у тому числі і для блоку розпалу, досить просунуту систему управління і звичайно ж яскраву віддачу освітлювального приладу. Навіть при наборі потужності світіння на 10-20% вже неможливо перенести навіть на відео. Монстр в плоті.

Звичайно це світлодіод не такий потужний і наворочений як 1000 ватні кастомні моделі з водяним охолодженням, але враження залишає виключно позитивні.

Подивіться на перевірку світлодіода вночі. Коли хлопець ходить з цим приладом і висвітлює дерева у темряві, здається, що запалилося друге Сонце. Нереально потужний прожектор і хотілося б зауважити – компактний. На 4 хвилині відеоролику показано наскільки компактно спакували LED лампу такої потужності в мініатюрний коло. Якщо б він ще не грівся, необхідність у такому гігантському радіаторі охолодження відпала б сама собою.

Дивіться також: Замінити лампу в фарі за 5 хвилин

Загалом, якщо вам на задньому дворі потрібно друге Сонце або потрібен прожектор у великий гараж – ось непогана ідея і просте рішення в 500 Вт і $500.