Як потрібно правильно продавати свій автомобіль: Відео

214

Як продати 20 річну Хонда Акорд за $20.000

Як підняти вартість старенького автомобіля в 40 разів? Для цього багато грошей не потрібно, потрібно інше. Слушна ідея, хороша її реалізація та розуміння кон’юнктури. Тільки таким чином можна продати зовсім звичайний і навіть можна стверджувати, відверто старий товар.

Лот Honda Accord 1996 року випуску з’явився на майданчику продаж підтриманих дрібничок – eBay. Товар як товар, що в ньому такого, подумають багато, не дочитавши до кінця. Але насправді реклама цього автомобіля напевно увійде в підручники з маркетингу як один з найбільш успішних проектів.

Початковий цінник був оголошений в $499, але практично миттєво вартість на аукціоні почала зростати і через пару годин ціна досягла неймовірних $20.200. Всьому виною якісний відмінно продуманий рекламний промо ролик, акцентування уваги на сильних сторонах автомобіля в ненав’язливій формі кіномистецтва.

Відео з участю Honda вже подивилося на YouTube понад 500.000 чоловік. 3.000 коментарів було залишено на сайті Reddit, тому можна точно сказати, що проект вийшов за рамки комерції і перейшов у розряд душевного мистецтва.

85 осіб підтвердили готовність придбати купе 1996 року випуску, максимальна сума була оголошена в $20 тис.

Оголошення буде висіти в eBay лістингу ще шість днів, а це означає, що нові пропозиції не змусять себе довго чекати. Навіть якщо старий Accord буде реалізований за $20 тис., він практично зрівняється з ціною з Accord нового покоління стоїть в США $23,570.

Висновок з усього цього божевілля можна зробити наступний: реклама – двигун продажів, вона править психологією натовпу. Головне підібрати потрібний ключик.

Короткі характеристики 1996 Honda Accord:

Версія автомобіля не лімітована з випуску, не має якийсь особливо історії. Пробіг двухдверного авто становить 141.095 милі (227.070 км), володіли ним лише дві людини. Продавець каже, що стежили за автомобілем, технічний стан хороший, що підтверджується пакетом документів.

Кузов трохи зносився за 21 рік, салон також не в ідеальному стані. Але це і не головне. Головне, що їздить і не підведе!

Дивіться також: Десять автомобілів які ви можете придбати за ціною нового iPhone X

P. S. Якщо вам цікаво, дівчина на відео насправді не власниця автомобіля.